Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Un desert international cu tenta exotica este crema braziliana aromata cu esenta de cafea si vanilie.
Un desert international cu tenta exotica este crema braziliana aromata cu esenta de cafea si vanilie.
Ingrediente:
½ lapte,
4 linguri de zahar,
vanilie,
2 linguri esenta de cafea,
o lingura cacao,
oua,
3 linguri de zahar pentru imbracat forma.
Mod de preparare:
Se pune la fiert laptele cu zahar si vanilie. Cand a dat in clocot, se da la o parte si se adauga cafeaua.
Separat se inmoaie intr-o cratita mica pe marginea masinii cacao cu putina apa.
Cand s-a facut ca o vrema se amesteca cu compozitia de mai sus.
Se imbraca o forma de zahar ars si se pregateste mai departe la fel ca crema de vanilie caramelizata.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.