Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Pentru aceasta reteta se folosesc ardei grasi, rosii sau verzi care se umple cu vinete si se servesc cu sos.
Pentru aceasta reteta se folosesc ardei grasi, rosii sau verzi care se umple cu vinete si se servesc cu sos.
Ingrediente:
- 12 ardei,
- 3 vinete mijlocii,
- o felie de paine,
- o ceapa,
- un ou,
- o lingura de faina,
- sare, piper,
- 2 linguri de untura.
Pentru sos:
- 500 grame rosii,
- o lingurita de faina,
- o lingurita de zahar,
- sare,
- o frunza de telina.
Mod de preparare:
Se scot cotoarele de la ardei si se curata de seminte.
Se coc vinetele ca pentru salata, se toaca impreuna cu putin miez de paine alba muiat in lapte si o ceapa tocata, prajita.
Se adauga un ou, sare, piper si faina.
Se umplu ardeii cu aceasta compozitie, se inmoaie capatul in putina faina si se prajesc in untura.
Se asaza in cratita cu un sos de rosii si se dau la cuptor sa fiarba incet.
Aceasta mancare delicioasa se prepara in special vara cu legume proaspete: ardei, vinete si rosii.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.