Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Crapul fript la cuptor este o reteta cu peste sanatoasa si usor de preparat.
Crapul fript la cuptor este o reteta cu peste sanatoasa si usor de preparat.
Singura mentiune este ca dupa pregatirea crapului, el trebuie lasat la cuptor aproximativ o ora ca sa se patrunde bine
Ingrediente :
- 1 crap de 1,5 kg
- 2 linguri de unt sau ulei
- sare
- lamaie (optional).
Mod de preparare:
Se curata crapul si se sareaza.
Se lasa intreg, dar se cresteaza din loc in loc cu taieturi adanci de care 1 cm, ca sa patrunda caldura iute pana la interior.
Se asaza intr-o tava cu o lingura de unt.
Se unge cu unt si pe deasupra si se da la cuptor, la foc mijlociu.
Crapul poate fi scos din cuptor dupa aproximativ 60 minute.
Se serveste cu sos de unt si suc de lamaie.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.