Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Supele de primavara preparate din verdeturi au rolul de a subtia sangele.
Supele de primavara preparate din verdeturi au rolul de a subtia sangele.
Ele aduc un aport nutritiv insemnat organismului de substante minerale. O astfel de supa este si cea preparata din spanac proaspat care
Ingrediente:
- 3 litri apa,
- 500 g spanac,
- o lingura de unt,
- o lingura de faina,
- un galbenus de ou,
- 2 linguri smantana,
- sare.
Mod de preparare:
Se alege spanacul, se spala cu grija si se pune la fiert cand apa clocoteste.
Separat se prajeste usor faina in untura si se stinge cu apa in care fierbe spanacul.
Se toarna rantasul in oala cu spanac, se trece totul prin sita, se potriveste de sare si se lasa sa mai dea cateva clocote.
Cand este gata, se drege in castron cu un galbenus si putina smantana si se serveste cu acest dressing.
Pont: Daca tineti post, supa de spanac se serveste simpla, fara a adauga smantana si galbenus de ou la final.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.