Andivele -aurul alb din bucatarie

Andivele -aurul alb din bucatarie

Andivele cunoscute si sub denumirea de aurul alb din bucatarie produc adevarate minuni pentru sanatate si frumusete.

Consumate in dietele de slabire sub forma de salata, andivele sunt sarace in calorii, dar au un continut nutritiv foarte bogat.

Andivele au in compozitie vitamine si minerale precum vitamina B, vitamina C si vitamina E, dar si potasiu, celuloza si betacaroten.

Consumand andive zilnic, inima va functiona mai bine, in timp ce acneea va disparea treptat.

Alte beneficii ale consumului de andive includ:

- andivele curata organismul de toxine si te scapa de kilogramele in plus,

- pielea devine mai neteda, datorita  vitaminei E.

- andivele hidrateaza pielea in profunzime si dau un aspect catifelat epidermei.

- ca si tratament intern, andivele sunt indicate pacientilor care sufera de sclerodermie (au pielea dura), iar vitamina A prezenta in frunzele de andive restabileste textura naturala a pielii.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O mancare rapida de legume sunt andivele inabusite in unt. Ingrediente: - un kg andive, - o...
Andivele sunt bune atat sub forma de salata, cat si la cuptor. Noi va propunem o reteta...
Recunoscute sub denumirea de “aur alb” datorita resurselor nutritive, andivele pot fi preparate in cele mai diverse...