Ceai din fructe de armurariu

Ceai din fructe de armurariu

Ceaiul din fructe de armurariu sustine sanatatea ficatului si vezicii biliare, este suport pentru buna functionare a ficatului si pentru eliminarea substantelor toxice din organism.

Armurariul este o planta cunoscuta de pe vremea lui Hyeronimus Bosch (595), fiind utilizata pentru afectiuni hepatice inca din secolul al XVIII-lea.

Ingrediente: Fructele plantei Carduus Marianum L., fam. Asteraceae, care contin silimarina (derivat fenolic), ulei gras, proteine, tocoferol, steroli, saponozide.

Efect: Hepatoprotector si hepatoregenerator, antihepatotoxic, tonic-amar, coleretic-colagog (stimuleaza secretia si eliminarea bilei), decongestiv, antiinflamator, antioxidant.

Intrebuintari principale: Hepatite, steatoza (incarcarea grasa a ficatului), ciroza incipienta, insuficienta hepatica, intoxicatii hepatice (alcool, noxe, ciuperci).

Se asociaza preventiv cu medicamente potential hepatotoxice.

Alte intrebuintari: Indigestie, afectiuni ale vezicii biliare.

Contraindicatii: La dozele recomandate nu se cunosc. Preparare: Infuzie din 1 lingurita de fructe proaspat macinate la o cana cu apa clocotita.

Intrebuintare: Se beau 2-3 cani cu ceai pe zi, inaintea meselor principale.

Se fac cure de 1-2 luni, sau conform recomandarii medicului.

Prezentare: cutie a 50 g

Sursa: Fares.ro

Citeste si:
>> Afla care sunt simptomele hepatitei C
>> Simptomele cancerului de ficat
>> Alimente ce ajuta la detoxifierea ficatului

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Ceaiul de galbenele contribuie la functionarea normala a aparatului digestiv, ajuta la mentinerea sanatatii ficatului, sprijina refacerea...
Fares va propune un ceai pentru colesterol dupa o reteta monahala culeasa de la Manastirea Sub Piatra. ...
Ceaiul din petale de trandafir intareste sistemul imunitar, protejeaza ficatul de diferite afectiuni, este bogat in vitaminele...