Ierburi de top care te scapa de burta si colacei

Ierburi de top care te scapa de burta si colacei

Burta si colaceii care se depun pe abdomen in urma acumularii excesului de grasime sunt o problema estetica ce poate fi inlaturata cu ajutorul ierburilor.

Daca si tu te confrunti cu aceasta problema si nu esti multumita de aspectul tau fizic, iata cateva ierburi de top care te scapa urgent de burta, colacei si iti confera un abdomen plat si tonifiat.

Mararul

Mararul te scapa de balonare si digestie defectuoasa. Mararul contine substante care descompun carbohidratii complecsi si proteinele din intestin, motiv pentru care este o planta benefica in calmarea problemelor de ordin digestiv.

Pentru a profita de beneficiile acestei plante miraculoase, combinati la masa marar cu peste, mancaruri cu sos de rosii, supe, tocanite si mustar.

Menta, un ajutor de nadejde pentru colecist

Frunzele de menta proaspata ajuta organismul sa produca mai multa bila in vezica biliara si ajuta la digestia grasimilor din alimente. Menta este ideala in curele de slabire pentru ca stimuleaza arderea grasimilor din zona abdominala, cu conditia sa nu abuzezi de aceste plante medicinale.

Papadia si radacina de papadie te scapa de toxine

Ceaiul obtinut din radacina de papadie este benefic pentru detoxifierea ficatului. Pentru ca substantele active din extractele de papadie ajuta organismul sa elimine toxinele si apa in exces, obtii un abdomen mai pla tin timp record.

Extractul de ceai verde accelereaza metabolismul

Ceaiul verde si substantele active din el te ajuta sa arzi grasimi rapid si accelereaza rata metabolismului tau pentru a scapa mai usor de kilogramele in plus. Pe langa faptul ca dai jos burta, ai parte si de antioxidanti de calitate, care te ajuta sa lupti cu inflamatiile, infectiile si chiar bolile grave precum bolile cardiovasculare sau cancerul.

Un abdomen de vis vei obtine si daca alaturi de dieta cu ierburi faci cateva exercitii fizice.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Dupa festinul culinar din timpul sarbatorilor de iarna, o cura detox este esentiala pentru protectia ficatului. Vrei...
Ficatul este un organ vital, responsabil cu digestia, metabolismul, imunitatea si stocarea de nutrienti necesari supravietuirii organismului. ...
Bautura ideala pentru scaderea in greutate si detoxifierea organismului se obtine din ceai verde, portocale si menta,...