Reteta: Sos de cacao

 Reteta: Sos de cacao

Sosul de cacao se asezoneaza la aceleasi preparate ca si sosul de ciocolata.

Ingrediente:

- 2 linguri cacao,
- ½ l lapte,
- 3 galbenusuri,
- 150 g zahar,
- ½ lingurita de fecula.

Mod de preparare:

1

Se inmoaie cacao cu putin lapte. Se fierbe.

2

Se freaca galbenusurile cu zaharul si fecula.

3

Cand crema a crescut, se toarna Incet laptele cald, amestecandu-se continuu.

4

Se pune totul la foc, fara sa mai fiarba, tinandu-se pana se mai ingroasa.

Mod de servire:

Se serveste cald sau rece cu clatite, inghetata, budinci sau sufleuri dulci.

Etichete: sos, sos cacao, cacao

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sosul de cacao se prepara cu sau fara ou, dupa gust si preferinte. Iata o reteta de...
Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os...
Sosurile enchilada vegetariene sunt extrem de sanatoase si pot fi consumate in timpul postului, alaturi de diferite...