Supa cu patratele de svaiter sau parmezan

Supa cu patratele de svaiter sau parmezan

Supa cu patratele de svaiter sau parmezan se obtine din taitei de casa preparati in ajun ca sa aiba timp sa se usuce.

Acestia se taie in forma de patratele si se adauga la ei svaiter sau parmezan pentru a conferi aroma produsului final.

Ingrediente patratele:

- 2 oua,
- 40 g svaiter sau parmezan,
- 2 linguri rase de faina,
- sare,
- o lingurita de unt.

Mod de preparare:

1

Se freaca galbenusurile cu un praf de sare cu svaiterul sau parmezanul.

2

Se adauga cele doua albusuri spuma si faina.

3

Se intinde subtire intr-o tava bine unsa cu unt si se coace la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a racorit, se taie patratele.

Acestea se servesc cu supa la masa.

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Frecateii sunt o alternativa a clasicilor taitei de casa si se folosesc la supade legume cu sau...
Reteta de mai jos contine ingrediente pentru 8 persoane. Supa se face cu taitei de casa. Ingrediente...
Aluatul de taitei de casa este mai bun si mai sanatos decat cel din comert. Folosit la...