Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.
Supa cu patratele de svaiter sau parmezan se obtine din taitei de casa preparati in ajun ca sa aiba timp sa se usuce.
Supa cu patratele de svaiter sau parmezan se obtine din taitei de casa preparati in ajun ca sa aiba timp sa se usuce.
Acestia se taie in forma de patratele si se adauga la ei svaiter sau parmezan pentru a conferi aroma produsului final.
Ingrediente patratele:
- 2 oua,
- 40 g svaiter sau parmezan,
- 2 linguri rase de faina,
- sare,
- o lingurita de unt.
Mod de preparare:
Se freaca galbenusurile cu un praf de sare cu svaiterul sau parmezanul.
Se adauga cele doua albusuri spuma si faina.
Se intinde subtire intr-o tava bine unsa cu unt si se coace la cuptor la foc iute. Dupa ce s-a racorit, se taie patratele.
Acestea se servesc cu supa la masa.
Daca v-a placut articolul, share pe:
Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.