Top 10 sfaturi pentru vizitarea Florentei

Top 10 sfaturi pentru vizitarea Florentei

Daca esti o persoana careia ii plac muzeele mari, arta si arhitectura, atunci trebuie sa vezi Florenta.

Si chiar daca nu esti mare amator de arta, te poti focaliza pe marea varietate de optiuni pentru excursii de o zi in afara Florentei.

Evita sa mergi in Florenta pe timpul verii si mergi in extra-sezon pentru a evita imbulzeala turistilor transpirati si nervosi, care blocheaza toate strazile, muzeele, hotelurile si restaurantele.

In plus, in afara sezonului cazarea este mai ieftina la hoteluri si poti admira in liniste urmatoarele atractii turistice:

1

Domul. Cel mai emblematic punct de reper din Florenta trebuie sa fie catedrala Santa Maria del Fiore, cunoscuta ca Domul. Iese in evidenta prin fiecare punct al exteriorului sau multicolor, prin remarcabilele podele interioare de marmura si prin spectaculosul dom. Daca ai conditie fizica si nu te temi de inaltimi, ar trebui sa iei la modul serios in considerare vizitarea varfului domului, pentru o vedere spectaculoasa. Incearca sa mergi mai devreme pentru a putea evita aglomeratia de dupa-amiaza si pentru a putea petrece cat timp doresti admirand picturile murale din interior.

Pagina 1/5

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Avionul reprezinta o forma moderna de transport, utilizata din ce in ce mai frecvent pe intreg Mapamondul....
Daca doresti sa pleci intr-o vacanta palpitanta, astazi iti prezentam o lista cu unele dintre cele mai...
Vacantele reusite nu implica neaparat compania altor persoane. Puteti sa va bucurati de o zi libera sau...