Pleci in vacanta? Aceste lucruri nu trebuie sa iti lipseasca din bagaj

Pleci in vacanta? Aceste lucruri nu trebuie sa iti lipseasca din bagaj

Vacanta este , probabil, pentru cei mai multi unul dintre cele mai asteptate momente ale anului. Relaxare, natura, aer curat, plaja, soare, mici bucurii pentru suflet. Indiferent unde alegi sa faci concediul, nu uita sa iei in bagaj aceste lucruri:

Trusa medicala. Introdu in aceasta trusa medicamentele prescrise(daca e cazul), dar si cateva pilule pentru durerile cele mai comune(de masea, de cap, de stomac) si pentru raceli. Vorbim despre antitermice, antihistaminice, analgezice si betadina. Trusa ar trebui sa mai contina niste pansamente sterile, o fasa elastica, o foarfeca si rivanol.

Incarcatorul extern pentru telefon te va ajuta indiferent de locul in care te afli. Daca esti intr-o zona fara electricitate, iar bateria e pe terminate, nu vei avea decat solutia incarcatorului extern.

Haine mai groase. Ia-ti in geanta macar un hanorac, indiferent daca pleci la mare sau la munte. Nu stii cand si cat de mult se strica vremea! Nu ai vrea sa tremuri de frig…

O umbrela mica. Daca te prinde ploaia, ar fi bine sa ramai cu hainele cat de cat uscate. Cu umbrela deasupra capului nu vei risca sa racesti sau chiar sa faci o pneumonie...

Cartea preferata. Citeste cand stai la plaja, spre exemplu. Te vei relaxa cu adevarat!

Un briceag multifunctional si o lanterna. Vorbim despre doua obiecte ce te vor ajuta sa surpavietuiesti chiar si in conditii extreme(speram sa nu fie, insa, cazul).

Citeste si: Cum sa ai un CONCEDIU PERFECT. 10 TRUCURI de pus in practica pe PLAJA

Daca v-a placut articolul, share pe:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Chiar si un animal de companie poate deveni o atractie turistica. De asemenea, el poate fi evaluat...
Hotelurile fac parte, in general, din aventurile noastre de vacanta. Pentru ca nimic sa nu afecteze timpul...
E vremea vacantei, a relaxarii. Poate ai hotarat sa mergi pe litoralul romanesc, pe cel bulgaresc sau...