Alergii, ventilatoare

Lista articolelor despre alergii si ventilatoare pe AflaCum.ro

Articole despre alergii si ventilatoare

Citeste cele mai noi articole despre alergii si ventilatoare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre alergii si ventilatoare, pe AflaCum.ro!

Alergiile sunt reactii ale organismului pe care multi oameni le ignora sau carora nu le dau atentia cuvenita. Din pacate, ele pot fi extrem de periculoase si chiar pot provoca moartea! Asa ca ar fi bine sa le iei in serios! Primul pas: invata cum sa eviti intrarea in contact cu un alergen. E cea mai eficienta forma de combatere!

Asadar, alergiile pot fi, in general, evitate. Trebuie doar sa stim ce le declanseaza si sa evitam situatiile nedorite. Iata cateva probleme de sanatate ce pot fi declansate de cele mai ciudate reactii alergice:

1. Crampe stomacale. Durerea abdominala acuta brusca poate indica faptul ca o persoana sufera de ulcer, apendicita, colecistita, pietre la rinichi sau alte boli periculoase.

Alergiile sunt diverse si nedorite. Stiai, spre exemplu, ca exista alergie la frig? Nu glumim. Simptomele acestei afectiuni apar imediat cum pielea a fost expusa la temperaturi scazute.

Cum iti dai seama ca esti alergic/a la frig:

- imediat ce pielea este expusa la temperaturi scazute atat ale aerului cat si ale apei incep sa apara primele simptome ale alergiei la frig.

Foarte multi oameni sufera de diverse alergii. Acestea sunt declasansate de o multitudine de factori, dintre care amintim praful, mucegaiul sau polenul. Sigur, ideal ar fi sa eviti contactul cu substantele alergene, insa nu e mereu posibil. Asa ca trebuie sa iei masuri de precautie suplimentare. Sa vedem in ce constau acestea.

1. Alege o alimentatie pe baza de legume si fructe proaspete, verdeturi:

- patrunjelul are proprietati diuretice, detoxifiante si antialergice, sub forma de salata sau suc de patrunjel (proaspat preparat). Consuma-l timp de 10-15 zile;

Alergiile sunt reactiile organismului la anumite sustante din mediu inconjurator, considerate de catre acesta ca fiind alergeni.

Iata cum va puteti feri bebelusul de alergii:

Asigurati-va ca hainutele si asternuturile acestuia sunt din bumbac 100%.

Indicatii: Boala fanului si alte rinopatii alergice; Urticarie; Eruptii cutanate provocate de medicamente; Prurit, dermatoze insotite de prurit; Tratament adjuvant in eczemele acute si cronice, eczeme de contact; Intepaturi si muscaturi de insecte.

Prezentare farmaceutica: Sirop continand clemastina (hydrogenofumarat) 0,05 mg/ml.

Actiune terapeutica: Antialergic puternic: exercita actiune antihistaminica selectiva, antiexsudativa si antipruriginoasa. Efectul sau se manifesta dupa 1 ora de la administrare si se mentine 10-12 ore.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Sintrom este recomandat in tratamentul si profilaxia bolii tromboembolice. Contraindicatii: Alergie cunoscuta la acenocumarol sau alti derivati...
Depunerile de praf pot incetini si pot strica anumite componente ale unui computer. Iata ce puteti face...