Aluat frantuzesc, aluat unt

Lista articolelor despre aluat frantuzesc si aluat unt pe AflaCum.ro

Articole despre aluat frantuzesc si aluat unt

Citeste cele mai noi articole despre aluat frantuzesc si aluat unt publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre aluat frantuzesc si aluat unt, pe AflaCum.ro!

Aluatul de unt este ca si aluatul frantuzesc un produs de patiserie fraged, folosit la prepararea aperitivelor sarate, cum este pizza sau la obtinerea diferitelor preparate dulci.

Ingrediente:

200 grame faina,
125 grame unt,
un dl apa,
un varf de lingurita sare.

Pentru cei care au rabdare sa stea mai mult in bucatarie, pot incerca saratelele cu aluat frantuzesc.

Ingrediente pentru aluat frantuzesc:

500 grame faina,

Corabioarele sunt un fel de fursecuri si se obtin din aluat cu unt.

Inainte de a fi puse in tava de cuptor pot fi portionate sub forma de romburi sau cercuri, dupa preferinte.

Ingrediente:

Acest aluat fraged din unt este imbogatit cu smantana si are o consistenta mai elastica comparativ cu aluatul sfaramicios de tarta.

Ingrediente:

160 grame faina,
125 grame smantana,
150 grame unt proaspat,
sare.

Unul dintre cele mai apreciate tipuri de aluaturi este cel frantuzesc.

Acesta este un aluat fraged care se poate folosi la preparea diverselor placinte, pizza si alte retete delicioase dulci sau sarate.

Iata cum se prepara faimosul aluat frantuzesc:

Volovanul este un fel de aluat frantuzesc folosit la prepararea diverselor mancaruri.

Ingrediente:

- 350 grame faina,
- 350 grame unt proaspat,
- ¾ ceasca cu apa,
- sare, un ou.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.