Antrenamente fizice, flotari

Lista articolelor despre antrenamente fizice si flotari pe AflaCum.ro

Articole despre antrenamente fizice si flotari

Citeste cele mai noi articole despre antrenamente fizice si flotari publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre antrenamente fizice si flotari, pe AflaCum.ro!

Mijlocul este format dintr-o serie complexa de muschi, care se intind de sub pectorali pana la pelvis, cuprinzand muschii spatelui si ai trunchiului. Iata cum puteti sa va intariti musculatura mijlocului:  

Lucrati toti muschii mijlocului in timpul antrenamentelor fizice, pentru a-i intari in mod corespunzator.

Faceti exercitii de tip plank (plansa), care va vor intari musculatura abdominala. Puneti-va in pozitie de flotare si ridicati-va picioarele pana la nivelul umarului, balansandu-le pe o minge de exercitii sau pe un scaunel, cu bratele usor indoite. Tineti pozitia timp de un minut.

Iata cateva metode simple si rapide, prin care va puteti antrena musculatura partii superioare a corpului:

In primul rand trebuie sa stiti ca puteti face acest lucru si fara sa fiti dependenti de sala de forta si de aparate, facand zilnic niste exercitii simple acasa, oricand aveti putin timp liber si fiind perseverenti.

Flotarile sunt cele mai simple, mai usoare si mai eficiente exercitii prin care va puteti intari musculatura partii superioare a corpului (abdomene, umeri, spate, brate). Este foarte important sa efectuati corect aceste exercitii, cu spatele drept, cu umerii perpendiculari pe brate si cu coatele indoite inspre interior. Faceti 3 seturi a cate 15, 25 si 50 de flotari, marind volumul pe masura ce le faceti. Nu aveti nevoie de pantofi speciali, aparate sau greutati pentru a efectua acest exercitiu. Aveti nevoie doar de o podea si de multa ambitie.

O parte integranta a oricarui antrenament al corpului este sa stii sa faci exercitii eficiente pentru brate.

Ca la majoritatea programelor de exercitii, e vorba de un proces in trei pasi, de intindere usoara, antrenament de forta si intinderi finale ca parte a procesului de relaxare. In continuare sunt cateva exercitii usoare de tonificare si ridicare de greutati, pentru a te ajuta sa incepi misiunea ta de a avea brate sanatoase, tonficate.

Totusi, in primul rand trebuie sa tii minte anumite lucruri. Inainte de a incepe oricare din aceste programe de exercitii, trebuie sa consulti un doctor. De asemenea, ai grija sa porti imbracaminte confortabile pentru antrenament si sa te mentii hidratat, avand o sticla de apa la indemana.

Daca nu dispuneti de suficient timp pentru a alerga sau a merge la sala, puteti opta pentru un antrenament, care sa implice toti muschii corpului, pe care il puteti face in mai putin de 5 minute si care poate cuprinde 8 exercitii a cate 20 de secunde, cu 10 minute de pauza, intre ele.

Iata cum ar trebui sa se desfasoare un astfel de antrenament:

Faceti cate flotari puteti, in 20 de secunde. Acestea va vor antrena muschii pieptului, a umerilor, abdomenul, bicepsii si tricepsii.

Pieptul e compus din doi muschi, marele pectoral acoperindu-l aproape in intregime pe cel mic.

Rolul sau principal este acela de a asigura rotatia bratului. Alt rol e acela de a asigura miscarea de ridicare inainte si lasare a bratului. Un exemplu de utilizare a acestui muschi este atunci cand impingeti masina de tuns iarba.

Micul pectoral se afla imediat sub marele pectoral, fiind legat, in partea de jos a celei de-a 3-a, a 4-a si a 5-a coasta. In partea de sus e legat de clavicula. Acest muschi trage in jos clavicula, fiind folositor atunci cand apasati ceva cu mainile.