Artrita

Lista articolelor despre artrita pe AflaCum.ro

Articole despre artrita

Citeste cele mai noi articole despre artrita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre artrita, pe AflaCum.ro!

Artrita este o afectiune, care duce la inflamarea incheieturilor. Exista 100 de tipuri diferite de artrita si de boli relationate cu aceasta, cele mai frecvente fiind osteoartrita, guta si artrita reumatida.  

Cele mai comune semne ale artritei sunt durerile, rigiditatea, inflamatia si umflarea si inrosirea incheieturilor afectate, iar simptomele pot avea intensitate diferita, in functie de tipul de artrita.

Aceasta boala poate cauza mobilitate redusa, slabirea muschilor si poate ingreuna activitatile zilnice, avand un impact major asupra calitatii vietii.

Artrita este o boala ce cauzeaza dureri si imobilitate la nivelul articulatiilor. Artrita reumatoida afecteaza articulatiile, fiind o boala autoimuna, care face ca sistemul imunitar sa atace articulatiile, cauzand erodarea acestora si a oaselor.

Aceasta boala cauzeaza dureri cronice si poate duce la pierderea functiilor si la dizabilitate. Artrita reumatoida se manifesta in doua faze. In prima faza tesuturile articulatiilor sunt distruse de catre boala, iar in faza cronica articulatiile sunt atat de afectate, incat pot ingreuna sau chiar impiedica desfasurarea activitatilor de zi cu zi ale persoanelor in cauza.

Daca artrita reumatoida este diagnosticata devreme, tratamentul aplicat ajuta la reducerea inflamatiilor si durerilor la nivelul articulatiilor, acestea recapantandu-si mobilitatea si scapand de riscul deformarii.

Citeste prospectul medicamentului Refen, comprimate filmate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii terapeutice: Tratamentul formelor acute si cronice de artrita reumatoida, osteoartrita, spondilita ankilopoetica si alte afectiuni reumatismale.

Tratamentul durerilor cu etiologie diferita (dureri postoperatorii, colica renala, dismenoree primara, artrita urica acuta, dureri de etiologie oncologica). Sindroame dureroase ale coloanei vertebrale, reumatism abarticular. Stari febrile (poate fi utilizat ca antipiretic, dar nu ca medicament de prima alegere).

Citeste prospectul medicamentului Repso si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Repso se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu artrita reumatoida activa.

Repso este un medicament care contine substanta activa leflunomida. Este disponibil sub forma de comprimate (rotunde, de culoare alba: 10 mg; triunghiulare, de culoare bej inchis: 20 mg).

Citeste prospectul medicamentului Meloxicam mcc 15 mg si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: MELOXICAM 7,5 si 15 mg comprimate, este folosit pentru:

- terapia artritei reumatoide.

Citeste prospectul medicamentului Leflunomide ratiopharm si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Leflunomide ratiopharm se utilizeaza pentru tratarea adultilor cu artrita reumatoida activa (o boala a sistemului imunitar care provoaca inflamarea articulatiilor).

Leflunomide ratiopharm este un medicament care contine substanta activa leflunomida. Este disponibil sub forma de comprimate albe, rotunde (10 si 20 mg).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Celomix, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: Tratamentul...
Citeste prospectul medicamentului Arthrotec 75, comprimate gastrorezistente si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Indicatii: Tilcotil este indicat in tratamentul simptomatic al urmatoarelor afectiuni inflamatorii si degenerative dureroase ale sistemului osteomuscular:...