Balonare

Lista articolelor despre balonare pe AflaCum.ro

Articole despre balonare

Citeste cele mai noi articole despre balonare publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre balonare, pe AflaCum.ro!

Gastrita reprezinta o inflamatie acuta sau cronica a mucoasei gastrice, care duce la aparitia de leziuni ce pot avea o evolutie variabila, de la autocicatrizare pana la complicatii grave cum ar fi hemoragia sau perforatia.

Simptomele gastritei sunt urmatoarele:
o Dureri de stomac.
o Stari de greata si voma.
o Disconfort abdominal.
o Senzatie de satietate dupa ingerarea unui cantitati mici de hrana.
o Stari de balonare.

Daca acuzati aceste simptome este indicat sa mergeti la un control medical, pentru a primi un diagnostic corect si un tratament adecvat.

Helicobacter Pylori este o bacterie specifica oamenilor, localizata la nivelul mucoasei stomacului, ce provoaca o serie de simptome, cum ar fi: balonarea, refluxul esofagian, constipatia, diarea, flatulenta si dureri abdominale acute.

Aceasta bacterie este cauza principala a gastritei, dar poate produce in timp ulcer, migrene, anxietate, depresie si boli cardiovasculare.

Persoanele afectate de Helicobacter Pylori pot fi tratate cu ajutorul antibioticelor, prescrise de un medic specialist. Nu este indicat sa va tratati de unii singuri, daca suferiti de aceasta afectiune.

Maghiranul este de cele mai multe ori privit ca un ingredient, insa poate fi folosit si pentru ceai!

Ceaiul de maghiran sustine functionarea normala a sistemului nervos, contribuie la o relaxare optima si la favorizarea somnului.

Ingrediente: partea aeriana a plantei Majorana hortensis, fam. Lamiaceae, contine ulei volatil cu alfa - si gama - pinen, sabinen, terpineol.

Abdomenul umflat este doar una dintre simptomele balonarii, o stare ce poate crea un disconfort sporit.

Iata ce puteti face pentru a evita balonarea:

Optati pentru o alimentatie sanatoasa

Abdomenul umflat este doar unul dintre simptomele balonarii, o stare ce poate crea un disconfort sporit.

Iata ce puteti face pentru a evita balonarea:

- Optati pentru o alimentatie sanatoasa

Stomacul uman este umplut in mod natural cu un lichid acidulat care activeaza formarea enzimelor digestive, necesare in procesul de hranire.

Rolul enzimelor digestive este sa descompuna marea varietate a alimentelor consumate de noi. Cu toate acestea, excesul de acid din stomac poate provoca probleme grave si simptome dureroase. Cel mai frecvent simptom asociat cu excesul de acid al stomacului este pirozis, o durere asemanatoare unei arsuri, localizata in abdomenul superior, aproape de locul unde se afla inima.

O modalitate buna de a scapa de acest exces de acid este evitarea alimentelor picante deoarece acestea pot provoca inflamatia tesutului stomacal.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.