Bavarez

Lista articolelor despre bavarez pe AflaCum.ro

Articole despre bavarez

Citeste cele mai noi articole despre bavarez publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre bavarez, pe AflaCum.ro!

O reteta fresh numai buna de preparat iarna este bavarezul de portocale cu frisca.

Ingrediente:

coaja de la 4 portocale,
225 grame zahar,
½ litru lapte,
6 oua,
6 foi de gelatina,
o lingurita de fecula,
300 grame frisca batuta,
coaja de portocala zaharisita.

Aceasta prajitura se prepara similar cu bavarezul cu cafea, aceasta din urma fiind inlocuita cu ciocolata ori cacao, dupa preferinta.

Ingrediente:

1/2 litru lapte,
6 oua,
200 grame zahar,
6 foi gelatina,
o lingurita fecula,
vanilie,
350 grame frisca,
o lingura de fructe zaharate (facultativ),
100 grame ciocolata sau 50 grame cacao.

Daca iti plac aromele tari, o prajitura de origine germana consistenta si cremoasa este bavarezul de cafea cu frisca.

Ingrediente:

1/2 litru lapte,
6 oua,
200 grame zahar,
6 foi gelatina,
o lingurita fecula,
vanilie,
350 grame frisca,
o lingura de fructe zaharate (facultativ),
2 linguri de esenta de cafea.

O prajitura aromata cu zahar este bavarezul de zahar ars.

Ingrediente:

1/2 litru lapte,
250 grame zahar,
6 oua,
6 foi gelatina,
o lingurita fecula,
vanilie.

Aceasta prajitura aromata poate fi preparata in orice sezon datorita faptului ca ingredientele din care este compusa se gasesc oricand.

Pentru cei care adora prajiturile cu fructe uscate, bogate in uleiurile eterice, bavarezul de alune constituie desertul adecvat.

Ingrediente:

O reteta de origine germanica este aromatul bavarez de vanilie cu frisca.

Ingrediente:

1/2 litru lapte,
6 oua,
200 grame zahar,
6 foi gelatina,
o lingurita fecula,
vanilie, 350 grame frisca,
o lingura de fructe zaharate (facultativ).

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.