Branza, ciuperci

Lista articolelor despre branza si ciuperci pe AflaCum.ro

Articole despre branza si ciuperci

Citeste cele mai noi articole despre branza si ciuperci publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre branza si ciuperci, pe AflaCum.ro!

O reteta delicioasa, rapida si satioasa este omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ardei si cascaval.

Este o reteta potrivita in orice moment al zilei, dar mai ales in acele momente in care nu ai timp sa pregatesti ceva elaborat, insa in acelasi timp vrei ceva consistent si gustos.

Pentru aceasta omleta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 6 oua
- 100 gr bacon
- 100 gr branza telemea
- 100 gr cascaval
- 4-5 ciuperci medii
- 2-3 fire de ceapa verde
- un ardei capia
- 50 gr unt
- pesmet
- sare
- piper

Conopida se poate prepara la cuptor cu ciuperci si branza.

Ingrediente:

- o conopida mare,
- 200 grame ciuperci,
- 2 linguri de faina,
- 2 Iinguri de unt,
- 1 1/2 ceasca lapte,
- un galbenus,
- unt proaspat cat o nuca,
- o lingura de branza,
- sare.

Spanacul poate fi preparat simplu sau se combina cu o serie de ingrediente atunci cand este preparat la cuptor.

Ingrediente:

- 1 kg spanac,
- 150 g ciuperci,
- 3 linguri de unt,
- 2 linguri de branza rasa.

Spaghetele la cuptor se pot prepara asemeni unei budinci intr-o forma sau tava de cuptor impreuna cu diferite umpluturi.

Ingrediente:

- 300 g spaghete,
- 2 linguri de unt,
- o Iingura de faina,
- un ou,
- 100 g ciuperci,
- o lingura cu branza,
- sare.

Ai cumparat o bucata de branza fara sa o gusti si acum ti se pare prea sarata? Sau poate atunci cand ai gfustat-o ti s-a parut in regula? Nu e nicio problema. Exista metode simple de desarare a branzei.

Cum sa desarezi branza. Metoda 1. Apa rece. Vorbim despre cea mai populara si simpla metoda de eliminare a excesului de sare din branza. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci bucata de branza intr-o oala cu apa rece, apoi sa bagi vasul cu branza in frigider. Lasa branza in apa minimum o zi. Daca vrei sa grabesti procesul de desarare, taie branza felii inainte de a o introduce in apa. Nu o felia prea subtire, sa nu se rupa! Atentie! Branza desarata in apa trebuie consumata destul de repede. Altfel se va ingalbeni si va prinde un gust nu prea placut.

Cum sa desarezi branza. Metoda 2. Apa si lapte dulce. Pune branza intr-un castron si toarna peste ea o cana de lapte dulce si doua cani de apa rece. Muta castronul la frigider pentru 4-5 ore.

Prajitura cu branza si dovleac este atat de buna incat va fi savurata chiar si de cei care nu se prea omoara cu consumul de dovleac. Iata reteta simpla pe care nu ai cum s-o ratezi!

Prajitura cu branza si dovleac.Ingrediente:

- 450 grame de branza de vaci;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Branza de capra are un gust diferit fata de cea de vaca. Unele persoane nu suporta acest...
Branzoaicele sunt gustari minunate, pe care le poti servi in orice moment al zilei! Dimineata, cu o...
Insomnia poate fi provocata de o stare mentala nepotrivita, dar si de alimentatie. Mai jos iti prezentam...
Romanii sunt mari amatori de branza. Putini stiu, din pacate, sa recunoasca o branza de calitate. Asa...
Producatorii de alimente folosesc aditivi si chimicale in produsele lor pentru a le face mai bune si...
Astazi, iti prezentam un aperitiv aparte, usor de facut si pe care il poti savura in orice...