Branza, reteta

Lista articolelor despre branza si reteta pe AflaCum.ro

Articole despre branza si reteta

Citeste cele mai noi articole despre branza si reteta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre branza si reteta, pe AflaCum.ro!

Ravioli cu branza si spanac este o reteta perfecta daca doriti sa preparati ceva rapid si delicios!

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de urmatoarele ingrediente:
- o punga de ravioli cu branza si spanac
- o ceapa
- o sticla/cutie rosii pasate
- 2-3 catei de usturoi
- ulei masline
- oregano / busuioc
- sare
- piper
- apa

Intr-o oala se pune la fiert apa, suficienta cat sa cuprinda ravioli, si sare

Tarta cu spanac, branza si marar este o reteta usor de preparat, iar rezultatul este de-a dreptul delicios.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de urmatoarele ingrediente:

- 500 gr spanac (poate fi congelat sau proaspat). In aceasta reteta am folosit spanac proaspat, pe care l-am fiert si maruntit.

O reteta delicioasa, rapida si satioasa este omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ardei si cascaval.

Este o reteta potrivita in orice moment al zilei, dar mai ales in acele momente in care nu ai timp sa pregatesti ceva elaborat, insa in acelasi timp vrei ceva consistent si gustos.

Pentru aceasta omleta ai nevoie de urmatoarele ingrediente:
- 6 oua
- 100 gr bacon
- 100 gr branza telemea
- 100 gr cascaval
- 4-5 ciuperci medii
- 2-3 fire de ceapa verde
- un ardei capia
- 50 gr unt
- pesmet
- sare
- piper

Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste.

Mai jos aveti ingredientele necesare si pasii prin care sa preparati aceasta delicioasa reteta de Pasca cu branza dulce si stafide!

Ingrediente pentru aluat:
- 550 g faina
- 120 ml lapte caldut
- 120 ml apa calduta
- 1 plic drojdie uscata sau 25 g de drojdie normala
- 200 g zahar
- 2 galbenusuri
- 100 g unt topit
- coaja de lamaie
- coaja de portocala
- 1/2 pliculet praf de copt
- 1/2 sticluta esenta roma

Ai cumparat o bucata de branza fara sa o gusti si acum ti se pare prea sarata? Sau poate atunci cand ai gfustat-o ti s-a parut in regula? Nu e nicio problema. Exista metode simple de desarare a branzei.

Cum sa desarezi branza. Metoda 1. Apa rece. Vorbim despre cea mai populara si simpla metoda de eliminare a excesului de sare din branza. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci bucata de branza intr-o oala cu apa rece, apoi sa bagi vasul cu branza in frigider. Lasa branza in apa minimum o zi. Daca vrei sa grabesti procesul de desarare, taie branza felii inainte de a o introduce in apa. Nu o felia prea subtire, sa nu se rupa! Atentie! Branza desarata in apa trebuie consumata destul de repede. Altfel se va ingalbeni si va prinde un gust nu prea placut.

Cum sa desarezi branza. Metoda 2. Apa si lapte dulce. Pune branza intr-un castron si toarna peste ea o cana de lapte dulce si doua cani de apa rece. Muta castronul la frigider pentru 4-5 ore.

Prajitura cu branza si dovleac este atat de buna incat va fi savurata chiar si de cei care nu se prea omoara cu consumul de dovleac. Iata reteta simpla pe care nu ai cum s-o ratezi!

Prajitura cu branza si dovleac.Ingrediente:

- 450 grame de branza de vaci;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Branza de capra are un gust diferit fata de cea de vaca. Unele persoane nu suporta acest...
Branzoaicele sunt gustari minunate, pe care le poti servi in orice moment al zilei! Dimineata, cu o...
Insomnia poate fi provocata de o stare mentala nepotrivita, dar si de alimentatie. Mai jos iti prezentam...
Romanii sunt mari amatori de branza. Putini stiu, din pacate, sa recunoasca o branza de calitate. Asa...
Producatorii de alimente folosesc aditivi si chimicale in produsele lor pentru a le face mai bune si...
Astazi, iti prezentam un aperitiv aparte, usor de facut si pe care il poti savura in orice...