Calmante, glezna

Lista articolelor despre calmante si glezna pe AflaCum.ro

Articole despre calmante si glezna

Citeste cele mai noi articole despre calmante si glezna publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre calmante si glezna, pe AflaCum.ro!

Luxatiile sunt mai dureroase si au o perioada de recuperare mai lunga decat oasele rupte.

Glezna piciorului poate fi luxata daca o persoana calca stramb, fapt ce cauzeaza intinderea peste masura a ligamentelor. Gleznele luxate prezinta, de la caz la caz, vanatai, umflaturi si sunt insotite de dureri.

Iata cum se trateaza o glezna luxata:

Carceii de la picioare sunt crampe musculare, ce pot afecta activitatile zilnice sau somnul persoanelor in cauza. Iata cum puteti scapa de acestia:

Faceti niste intinderi usoare ale musculaturii piciorului afectat.

Masati-va muschiul afectat voi insiva sau apelati la un maseur profesionist.

Coastele rupte sau fracturate sunt rezultatul unei traume in zona pieptului, cum ar fi o lovitura, o cazatura sau un accident de masina.

Fara tratament, acestea se vindeca in aproximativ doua luni, insa pot aparea diferite complicatii, precum perforarea rinichilor, a ficatului sau a plamanilor. Asadar este important de stiut cum se trateaza costele fracturate.

Tratarea imediata:
Aplicati gheata pe coastele rupte, reducand, astfel, inflamarea si durerile. Umpleti o punga cu gheata si inveliti-o intr-un prosop. Aplicati gheata pe coastele rupte, in mai multe reprize, timp de 20 de minute cu pauza de cate10 minute. Faceti aceasta timp de cateva ore dupa accidentare si ori de cate ori zona respectiva este inflamata si va doare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.