Calorii, serviciu

Lista articolelor despre calorii si serviciu pe AflaCum.ro

Articole despre calorii si serviciu

Citeste cele mai noi articole despre calorii si serviciu publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre calorii si serviciu, pe AflaCum.ro!

Locurile de munca sedentare, care implica pozitia asezata in fata unui computer, timp de 5 zile pe saptamana  nu sunt numai obositoare, ci pot fi chiar periculoase pentru sanatate, cauzand boli cum ar fi obezitatea, colesterolul ridicat, boli de inima si chiar cancer.

Din fericire exista o serie de masuri ce pot fi luate, pentr a arde calorii la serviciu. Iata cateva sfaturi in acest sens:

Discutati despre afaceri din mers. Daca este posibil tineti sedintele in aer liber, in timp ce va plimbati. Asfel, veti arde calorii fara sa va neglijati serviciul.

Daca intentionezi sa slabesti, probabil primul gand care iti vine in minte este sa te apuci de alergat. Nu e rau deloc! Totusi, s-ar putea sa ai timp limitat la dispozitie sau sa ai ceva probleme fizice, cum ar fi cele articulare. In oricare dintre aceste situatii, trebuie sa cauti alternative. Iar ele exista!

O alergare de jumatate de ora inseamna eliminarea a 298 calorii. Asta daca viteza medie este de 8 km/h. Iata care ar fi alternativele, unele chiar mai eficiente:

1. Saritura cu coarda - 372 calorii. Acesta nu este doar un joc popular pentru copii, ci si un exercitiu obisnuit printre sportivii de performanta. Saritura cu coarda ajuta la coordonare si sincronizare, dar reprezinta si un excelent exercitiu cardio. Poti s-o faci in felul tau. Nu exista un exercitiu prestabilit pentru saritura cu coarda!

Dietele aproape ca au devenit o banalitate in societatea moderna, atat de multe si folosite sunt. Acest fenomen are si efecte pozitive cat si negative. Daca nu constientizezi care dieta e potrivita pentru tine, risti chiar sa te imbolnavesti. In schimb, daca alegi dieta ce te favorizeaza, slabitul este asigurat, iar organismul nu are de suferit. Astazi, iti prezentam dieta hipocalorica, o metoda recomandata de foarte multi experti in sanatate.


Ce este dieta hipocalorica? Dieta hipocalorica este aceea in care consumi mai putine calorii decat arzi. Practic, vei reduce caloriile zilnice/ mancarurile cu multe calorii, in functie de cerintele metabolismului tau. Foarte important, in aceasta dieta, este echilibrul intre cantitatea de energie utilizata si caloriile consumate.

Cum sa aplici dieta hipocalorica? Tine cont de aceste aspecte:

Munca nu e usoara, dar e necesara si, in cantitati echilibrate, sanatoasa. Oamenii muncesc , cu mici exceptii. Acest motor social le asigura traiul si, poate cel mai important, le creeaza o rutina, mecanismul prin care se simt utili in societate.

Munca nu ar trebui sa deranjeze pe nimeni. Este activitatea principala intr-o societate evolutiva. Cand devin oamenii nemultumiti de munca? Simplu. Atunci cand muncesc ineficient, mult si/sau in domenii nepotrivite. Evident, sunt la fel de frustrati, daca remuneratia nu satisface nevoile unei vieti decente.

Asadar pentru a te simti bine la locul de munca, e necesar:

Alimentatia sanatoasa reprezinta un subiect foarte discutat, in ultimii ani. Ce mancam, cum mancam, cat mancam astfel incat sa ne mentinem in forma si sa nu luam proportii alarmante? Sunt intrebari frecvente.

Raspunsurile la toate aceste intrebari sunt clare. Cu cat alimentatia este mai bogata in grasimi, iar miscarea este mai putina sau deloc, cu atat riscul instalarii obezitatii este mai mare. Ca sa nu mai vorbim despre alte complicatii!

Pentru a intelege cat de importanta este alimentatia, o sa iti aratam cat de greu se ard caloriile dupa consumul unor alimente banale. Ne-am imaginat ca ar trebui sa scapam de caloriile din respectivele alimente doar alergand. Iata ce a iesit:

Cresterea burtii este un fenomen comun, atat in randul barbatilor, cat si a femeilor, care apare adesea la varsta cand rata metabolismului scade.

Acest lucru cauzeaza acumularea de grasime din surplusul de calorii, la nivelul taliei. In cazul barbatilor caloriile in plus rezulta adesea din consumul excesiv de bere.

Iata ce puteti face ca sa scapati de burta:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Slabirea in greutate in 2 saptamani, presupune arderea a 17,500 de calorii, prin dieta si exercitii fizice,...
Potrivit psihologilor, locul de munca reprezinta principalul factor de stres a multor persoane, procentul celor afectati de...
La inceputul acestui an, Google Search a introdus o aplicatie online care ii permite fiecarui utilizator de...
Multe persoane se simt impovarate de circumstantele zilnice ale vietii personale. Acestea pot fi provocate de multi...
Cu totii putem lua in greutate, fara sa ne dam seama, din cauza unui consum mai mare...
Poate parea imposibil sa slabiti in 24 de ore, insa pierderea in greutate consta, de fapt, in...