Carne porc, reteta

Lista articolelor despre carne porc si reteta pe AflaCum.ro

Articole despre carne porc si reteta

Citeste cele mai noi articole despre carne porc si reteta publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne porc si reteta, pe AflaCum.ro!

Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi iti spunem care sunt pasii corecti pentru marinarea carnii de porc.

Ingredientele acide folosite la marinarea muschiului de porc ajuta carnea sa se fragezeasca si ajuta aromele sa penetreze carnea. Carnea de porc poate fi inmuiata in sos de la 2 ore pana la 12 ore.

Toate marinatele bune au mai multe componente de baza, care in combinatie produc gustul excelent si de calitate.

Bucate traditionale de Craciun, carnatii de casa sunt o combinatie de carne de porc cu slanina.

Dupa preferinta,  carnea de porc se poate combina cu cea de vita.

Ingrediente:

Consumati in special la traditionala masa de Craciun, carnatii pot fi cumparati din comert sau preparati in casa din carne de porc, vita si oaie.

Ei sunt asezonati cu legumele preferate sau consumati la un gratar in aer liber cu mustar ori salata de varza dulce

Ingrediente:

- 1,5 kg carnati,

Iti place carnea la conserva? Daca da, iti recomandam sa n-o mai cumperi din comert. E procesata, deci nu foarte sanatoasa. Ai putea, in schimb, sa prepari conserva din carne in propria bucatarie! Azi, ti-am pregatit o reteta pentru conserva din burta de porc. Bucura-te de ea!

Conserva din burta de porc. Ingrediente:

- un kilogram de burta de porc;

Esti innebunit/a dupa carnea de porc? Daca da, atunci aceasta reteta este pentru tine. S-ar putea sa te atraga ideea chiar si daca nu esti un mare consumator de carne. Ne referim la pieptul de porc preparat la tigaie. Nu dureaza prea mult si ofera un gust de neuitat!

Piept de porc la tigaie. Ingrediente:

- 1,5 kilograme de piept de porc(daca ai de casa, cu atat mai bine);

Iti place in mod deosebit carnea de porc? Daca da, astazi ti-am pregatit o reteta speciala. Este vorba despre burta de porc fara coacere sau prajire. Gustul si aroma acestui preparat iti vor da pe spate orice musafir. Asadar, sa ne apucam de treaba!

Cum sa prepari burta de porc. Ingrediente:

- 2 kilograme de burta de porc (piept/slanina din spate);

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carnea de porc ramane in topul preferintelor romanilor. Sunt nenumarate retete care contin acest tip de carne,...
Carnea de porc ramane pe primul loc in preferintele romanilor. De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam,...
Carnea de porc nu lipseste de pe mesele romanilor in perioada sfintei sarbatori de Craciun! Unii au...
Craciunul inseamna traditie, obiceiuri si multa bucurie in casele romanilor. Printre obiceiurile vechi, regasim taierea si prepararea...
Astazi, iti prezentam o reteta autohtona de bors tiganesc! Daca inca nu stii, borsul inseamna o ciorba...
Ciorba cu oase de porc si conopida este ideala pentru sezonul rece. Carnea de porc este asociata...