Carne vaca, parjoale

Lista articolelor despre carne vaca si parjoale pe AflaCum.ro

Articole despre carne vaca si parjoale

Citeste cele mai noi articole despre carne vaca si parjoale publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre carne vaca si parjoale, pe AflaCum.ro!

Daca va plac preparatele obtinute din carne tocata si implicit chiftele, trebuie sa testati neaparat parjoalele moldovenesti.

Acestea se pot face din carne de vaca, de porc si de miel, la alegere sau in combinatie.

Ingrediente:

Parjoalele sunt chiftele mari, aparte, pe care orice gospodina/gospodar le poate face. Trebuie doar putina pricepere si ingredientele potrivite. Azi, iti prezentam o reteta de parjoale care au la baza un amestec de carne de vita si slanina de porc. Va iesi o minunatie culinara.

Parjoale. Ingrediente:

- 500 grame de carne de vita/ de carne tocata;

Chiftele sau parjoale! Credeati ca aceste minunatii se fac doar in locurile pitoresti din Romania? Nu. Ele se prepara , spre exemplu, in Franta. Despre reteta pusa in practica in Hexagon, in cele ce urmeaza. Inainte de a trece la treaba, va mai spunem doar atat: chiftelele frantuzesti se fac repede si ofera un gust de neuitat!

Chiftele/parjoale frantuzesti. Ingrediente:

- 600 grame de carne tocata;

Renumite parjoale moldovenesti se prepara si cu varza, nu doar cu carne.

Iata o varianta de parjoale cu varza.

Ingrediente:

Una dintre retetele preferate ale romanilor sunt mititeii sau micii. Acestia sunt deliciosi la gratar daca stii cum sa ii prepari.

Ingrediente:

- 1 kg carne de vaca de la gat,
- 200 grame seu de vaca,
- un varf de cutit de piper,
- chimen,
- bicarbonat,
- o capatana de usturoi,
- sare.

Pentru friptura de vaca la tava se alege carne de vaca de la pulpa sau din spate, de la coada.

Ingrediente:

- 1 kg carne macra de vaca,
- 3 cepe mijlocii,
- o lingura untura,
- o lingura bulion,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa