Cartofi prajiti, carne porc

Lista articolelor despre cartofi prajiti si carne porc pe AflaCum.ro

Articole despre cartofi prajiti si carne porc

Citeste cele mai noi articole despre cartofi prajiti si carne porc publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cartofi prajiti si carne porc, pe AflaCum.ro!

Carnea de porc este delicioasa fie ca este preparata la gratar, la tigaie sau la cuptor.

Tot carnea de purcel se prepara la gratar sub forma de frigarui impreuna cu slanina si legume (optional).

Pentru cateva frigarui de purcel gustoase, aveti nevoie de foarte putine ingrediente.

- 1 kg carne de porc,
- 200 g slanina,
- sare.

Cand spunem cartofi pai, cei mai multi dintre noi ne gandim la foarte popularii cartofi prajiti. Cartofii pai, insa, se pot prepara si la cuptor. Mai mult, nu e necesara folosirea uleiului alimentar! Daca ii vei prepara precum iti recomandam in cele ce urmeaza, vei obtine una dintre variantele sanatoase de consum! Ia un pix si o foaie si noteaza!

Cartofi pai fara ulei. Ingrediente:

- o jumatate de kilogram de cartofi;

Iti place carnea la conserva? Daca da, iti recomandam sa n-o mai cumperi din comert. E procesata, deci nu foarte sanatoasa. Ai putea, in schimb, sa prepari conserva din carne in propria bucatarie! Azi, ti-am pregatit o reteta pentru conserva din burta de porc. Bucura-te de ea!

Conserva din burta de porc. Ingrediente:

- un kilogram de burta de porc;

Esti innebunit/a dupa carnea de porc? Daca da, atunci aceasta reteta este pentru tine. S-ar putea sa te atraga ideea chiar si daca nu esti un mare consumator de carne. Ne referim la pieptul de porc preparat la tigaie. Nu dureaza prea mult si ofera un gust de neuitat!

Piept de porc la tigaie. Ingrediente:

- 1,5 kilograme de piept de porc(daca ai de casa, cu atat mai bine);

Iti place in mod deosebit carnea de porc? Daca da, astazi ti-am pregatit o reteta speciala. Este vorba despre burta de porc fara coacere sau prajire. Gustul si aroma acestui preparat iti vor da pe spate orice musafir. Asadar, sa ne apucam de treaba!

Cum sa prepari burta de porc. Ingrediente:

- 2 kilograme de burta de porc (piept/slanina din spate);

Bujenita este o pastrama obtinuta, de obicei, din carne de vanat. Preparatul, insa, se poate face si din carnea porcului domestic. Asta in cazul in care nu ai la indemana ceva muschi sau ceafa de porc mistret...

Ingrediente:

- 2 kg ceafa de porc(daca e de mistret, cu atat mai bine);

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carnea de porc ramane pe primul loc in preferintele romanilor. De aceea, ne-am gandit sa iti prezentam,...
Carnea de porc nu lipseste de pe mesele romanilor in perioada sfintei sarbatori de Craciun! Unii au...
Craciunul inseamna traditie, obiceiuri si multa bucurie in casele romanilor. Printre obiceiurile vechi, regasim taierea si prepararea...
Astazi, iti prezentam o reteta autohtona de bors tiganesc! Daca inca nu stii, borsul inseamna o ciorba...
Ciorba cu oase de porc si conopida este ideala pentru sezonul rece. Carnea de porc este asociata...
Vrei o friptura de porc care sa te faca sa te lingi pe degete? Foloseste marinada! Noi...