Castraveti murati, castraveti murati apa minerala

Lista articolelor despre castraveti murati si castraveti murati apa minerala pe AflaCum.ro

Articole despre castraveti murati si castraveti murati apa minerala

Citeste cele mai noi articole despre castraveti murati si castraveti murati apa minerala publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre castraveti murati si castraveti murati apa minerala, pe AflaCum.ro!

Muraturile sunt asociate sezonului de iarna. Asta, in special, pentru ca se pun la conservat toamna, fiind numai bune pentru consum in perioada sarbatorilor. Poti pune, insa, muraturi oricand doresti. Mai ales daca ai la dispozitie o reteta speciala cum este cea pe care ti-o prezentam in cele ce urmeaza.

Astazi, te invatam cum sa pregatesti castraveti murati in...apa minerala! Te asiguram ca oricine va gusta din acesti castraveti va fi incantat!

Ingrediente:

Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita sau cu gasca.

Noi va propunem o reteta delicioasa cu gasca si castraveti murati

Ingrediente:

Pentru un camping in aer liber, puiul la frigare este o alegere delicioasa, mai ales daca aveti la indemana niste usturoi, cartofi sau muraturi.

Ingrediente:

- 3 pui mici,
- o lingura de unt,
- sare.

Nelipsiti din camara pe timpul iernii, castravetii in otet pot fi serviti in sezonul rece alaturi de preparatele din carne si legume, la masa de pranz sau la cina.

Ingrediente:

- 4-5 kilograme de castraveti cornison
- 50 de grame de sare la fiecare litru de otet (daca puneti cantitati mai mari de castraveti la murat
- 2-3 morcovi
- frunze de telina dupa gust
- o capatana de usturoi
- boabe de piper
- 600 grame otet de vin sau otet obisnuit de 9 grade, dupa preferinte
- o ceapa taiata felii
- 2 linguri de zahar
- boabe de mustar sau frunze de visin.

O alternativa de conservare a clasicilor castraveti in saramura este reteta de castraveti murati in otet cu boabe de mustar.

Ingrediente:

- castraveti mari si proaspeti in cantitatea dorita
- otet de vin
- apa
- sare
- hrean
- arpagic
- mirodenii: frunze de dafin, tarhon, usturoi, boabe de mustar.

Chiar daca iarna este sezonul muraturilor, castravetii in saramura se pot consuma in orice sezon, inclusiv vara.

Cine are pofta in toiul sezonului estival de o salata de boeuf, o salata ruseasca sau de o friptura servita cu pireu de cartofi poate pregati reteta urmatoare de castraveti in saramura pentru a definitiva gustul preparatelor culinare.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.