Cega, cuptor

Lista articolelor despre cega si cuptor pe AflaCum.ro

Articole despre cega si cuptor

Citeste cele mai noi articole despre cega si cuptor publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre cega si cuptor, pe AflaCum.ro!

Cega este buna in orice combinatie.

Pentru bucatarii incepatori, o reteta usor de preparat este cega sau sturionul asiatic fript la cuptor.

Iata de ce ingrediente aveti nevoie si cum se prepara.

Cartofi copti cu mustar - o reteta ideala atat pentru vegetarieni, cat si pentru cei care aleg sa tina post. Asta nu inseamna ca gustul nu e recomandat si omnivorilor, care pot servi aceasta mancare ca atare sau ca garnitura.

Ingrediente:

- un kg cartofi;

Cuptorul tau se murdareste rapid? E normal, daca esti o gospodina desavarsita careia ii place sa gateasca frecvent. Dar nu trebuie sa iti mai faci griji! Ai acum o solutie de curatare 100% naturala, fara chimicale care sa iti puna in pericol sanatatea.

Ai nevoie de:

- apa;

Ti-e pofta de niste coaste de porc gatite ca la restaurant, sa se desfaca de pe os si sa se topeasca in gura? Citeste mai departe pentru a afla cum sa gatesti coaste de porc delicioase.

Pasul 1: pregatirea.

Trage membrana de pe coaste. Coastele le cumparam cu o membrana albicioasa, situata pe partea inferioara a carcasei, care se mesteca greu daca o pastrati. Este usor de scos: doar pune degetele sub membrana si trage. Foloseste un cutit daca ai nevoie de ajutor.

Pentru a-ti face cuptorul luna fara a abuza de produse chimice care iti ataca mainile si caile respiratorii, poti recurge la un amestec de ingrediente pe care le gasesti chiar la tine in bucatarie.

Ingrediente:

1/3 ceasca otet alb
1/2 cana de sare Kosher
1/2 cana bicarbonat de sodiu
o lama de ras sau burete de sarma.

Pestele la cuptor cu ciuperci este o reteta cu putine calorii, foarte usor de preparat, ce poate fi servita atat la pranz, cat si la cina.

Este indicata inclusiv pentru copii datorita valorii sale nutritive si a aromei inconfundabile obtinuta in urma asocierii dintre peste si ciuperci.

Aceasta reteta se prepara relativ repede (aproximativ 50 de minute) si are la baza un peste din familia sturionilor in combinatie cu ciuperci, zarzavat de supa si mirodenii.

Ingrediente:

- 1,5 kg peste (morun, nisetru sau pastruga)

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Cega la gratar este un preparat usor de asimilat de catre organism care se prepara cat a-i...
Pentru reteta de cega prajita la tigaie sau ceaun cea mai mare provocare este desprinderea solzilor. O...
Cega este un soi de sturion asiatic, de dimensiuni mici in comparatie cu ceilalti pesti din clasa...