Chiftele, chiftele linte

Lista articolelor despre chiftele si chiftele linte pe AflaCum.ro

Articole despre chiftele si chiftele linte

Citeste cele mai noi articole despre chiftele si chiftele linte publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre chiftele si chiftele linte, pe AflaCum.ro!

Chiftelele cu linte se combina cu ceapa, zarzavat si condimente inainte de prajire.

Aceasta reteta aperitiv poate fi servita la inceput de masa, alaturi de alte antreuri calde si reci.

Ingrediente:

Parjoalele sunt chiftele mari, aparte, pe care orice gospodina/gospodar le poate face. Trebuie doar putina pricepere si ingredientele potrivite. Azi, iti prezentam o reteta de parjoale care au la baza un amestec de carne de vita si slanina de porc. Va iesi o minunatie culinara.

Parjoale. Ingrediente:

- 500 grame de carne de vita/ de carne tocata;

Chiftelele de somon reprezinta o alternativa supergustoasa la fileul obisnuit de somon. Nu trebuie sa fii chef pentru a le prepara si nici nu dureaza foarte mult. In plus, poti servii acese minunatii in mai multe feluri: intr-un burger, alaturi de salatele preferate sau cu diverse garnituri.

Chiftele de somon. Ingrediente:

- o cutie de somon fara piele si dezosat / 500 grame de somon salbatic proaspat;

Chiftele sau parjoale! Credeati ca aceste minunatii se fac doar in locurile pitoresti din Romania? Nu. Ele se prepara , spre exemplu, in Franta. Despre reteta pusa in practica in Hexagon, in cele ce urmeaza. Inainte de a trece la treaba, va mai spunem doar atat: chiftelele frantuzesti se fac repede si ofera un gust de neuitat!

Chiftele/parjoale frantuzesti. Ingrediente:

- 600 grame de carne tocata;

O reteta de vara cu legume care are o aroma deosebita sunt chiftelele de vinete coapte asezonate cu sos de rosii.

Ingrediente:

- 3 vinete mijlocii,
- 2 oua,
- 2 linguri de faina,
- sare, piper,
- 3 linguri de ulei.

Daca vrei sa inlocuiesti carnea de chiftele cu o leguma dulce, poti prepara aceste antreuri calde cu dovlecei.

Ingrediente:

- 3 dovlecei mijlocii,
- un ou,
- 2 linguri de faina,
- o lingurita de verdeata tocata,
- sare, piper,
- 2 linguri de untura.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Daca ai incercat chiftelele de legume, chiftelele de praz cu smantana sigur vor fi pe gustul tau. ...
Snitelul de legume este o alternativa a snitelului de carne, la fel ca si chiftelele de legume. ...
Ca sa fie mai gustoase, pentru chiftelele de legume se poate folosi un amestec de legume mai...
O reteta cu iz international, mai putin cunoscuta in Romania sunt chiftelele de sparanghel la cuptor. Ingrediente: ...
Din gris se pot prepara si chiftele de gris care merg servite simple, ca aperitiv. Ingrediente: ...
Daca va plac chiftelele, incercati sa le preparati altfel decat dupa reteta clasica. Foarte gustoase si aromate...