Ciocolata

Lista articolelor despre ciocolata pe AflaCum.ro

Articole despre ciocolata

Citeste cele mai noi articole despre ciocolata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ciocolata, pe AflaCum.ro!

Ciocolata era numita de catre azteci mancarea zeilor. A ajuns in Europa ca un remediu, iar in zilele noastre este una dintre cele mai mari desfatari ale oamenilor. De asemenea, ciocolata aduce nenumarate beneficii in organism, daca este consumata in mod echilibrat.

Beneficiile consumului de ciocolata(facem referire, strict, la ciocolata neagra-amaruie):

IN 10 MINUTE:

Toti oamenii poftesc mancaruri nesanatoase la un moment dat.

Iata care este legatura dintre poftele alimentare si deficitul de anumite minerale din organism:

Ciocolata - Magneziu

Pasca cu ciocolata este un desert de casa perfect pentru masa de sarbatori.

Acest preparat dulce are la baza aluatul de cozonac si se umple cu: oua, zahar vanilat, zahar, cacao si lapte. Pasca cu ciocolata se prepara in mai multe feluri. Aceasta este una dintre variantele posibile.

Citeste reteta integrala pe Myswets.ro pentru a afla cum se prepara pasca cu ciocolata.

Aceasta reteta se pregateste asemanator cu laptele de pasare, doar ca se adauga in plus cacao si migdale prajite.

Ingrediente:

4 albusuri,
100 grame zahar.

Numita mousse au chocolat in franceza, acest desert dulce si racoritor se prepara in mai multe variante si se foloseste pe post de bautura, la umplerea torturilor, prajiturilor sau la inghetate.

Noi va propunem o reteta de spuma de ciocolata la pahar.

Ingrediente:

un baton de ciocolata,
unt proaspat (cat o nuca),
2 albusuri,
2 lingurite de zahar.

Aceasta prajitura se prepara similar cu bavarezul cu cafea, aceasta din urma fiind inlocuita cu ciocolata ori cacao, dupa preferinta.

Ingrediente:

1/2 litru lapte,
6 oua,
200 grame zahar,
6 foi gelatina,
o lingurita fecula,
vanilie,
350 grame frisca,
o lingura de fructe zaharate (facultativ),
100 grame ciocolata sau 50 grame cacao.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Aceasta crema se foloseste la obtinerea diferitelor produse de cofetarie simpla sau in asociere cu frisca batuta. ...
Aceasta prajitura cu ciocolata si frisca are in compozitie piscoturi, la fel ca sarlota ruseasca. Ingrediente: 200...
Crema de ciocolata este folosita adesea in cofetarie la umplerea torturilor si prajiturilor. Tot cu ea se...
Daca vrei sa imbraci tortul intr-o glazura mai consistenta, poti alege pentru aceasta operatiune glazura de ciocolata...
O glazura de ciocolata la minut pentru torturi este glazura de ciocolata fara foc. Ingrediente: 100 grame...
Cornetele cu frisca se pot acoperi cu glazura de ciocolata, dar, lasate simple, fara umplutura ele se...