Ciorbe, malai

Lista articolelor despre ciorbe si malai pe AflaCum.ro

Articole despre ciorbe si malai

Citeste cele mai noi articole despre ciorbe si malai publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ciorbe si malai, pe AflaCum.ro!

Borsul natural, preparat in casa este mult mai indicat pentru acrirea ciorbelor comparativ cu sarea de lamaie sau borsul cumparat din comert.

Cum se obtine borsul?

Ustensile necesare:

- un butoi cu capacitatea de 8-10 litri sau borcan mare de sticla.

Mod de preparare:

Cartofii prajiti sunt printre preferatii tai, insa nu ii mai poti consuma frecvent, deoarece iti fac rau? Nu e cazul sa intri in depresie. Avem o reteta sanatoasa, care iti va alina dorul de cartofi prajiti. Vorbim despre cartofi la cuptor in crusta de malai.

Cartofi la cuptor in crusta de malai. Ingrediente:

- 12 cartofi de marime medie(6 mari);

Astazi iti prezentam o reteta foarte cunoscuta printre gospodine, mai ales printre cele din zona Transilvaniei. Ne referim la bulzul ardelenesc, o minunatie culinara pe care o poti savura in orice moment al zilei.

Ingrediente:

- 600 g de malai;

Alivanca este o reteta care se prepara in Moldova si Bucovina de zeci de ani.

Aceasta reteta cu malai seamana foarte mult cu o budinca, iar pentru coacere se poate folosi o tava de yena sau chiar una de cozonac.

Ingrediente:

Mamaliga cu ochiuri este o reteta simpla si rapida, foarte apreciata de catre romani.

Ingrediente:

- 400 grame malai,
- 1 ¼ l lapte Iindoit cu apa,
- sare, o lingura de unt,
- 2 linguri de smantana,
- 2 linguri de branza,
- 6 oua,
- unt proaspat (cat o nuca).

Zarzavatul se pastreaza bine pentru iarna in pivnite uscate si aerisite, acolo unde exista conditii in acest sens.

Cum se procedeaza?

Se pregatesc in privnita cateva straturi de nisip.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Tarhonul face parte din grupa ierburilor si condimentelor aromate. Aceasta planta perena se foloseste in arta culinara...