Dinti de lapte, remedii

Lista articolelor despre dinti de lapte si remedii pe AflaCum.ro

Articole despre dinti de lapte si remedii

Citeste cele mai noi articole despre dinti de lapte si remedii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dinti de lapte si remedii, pe AflaCum.ro!

Dentitia se refera la procesul in care unui copil incep sa ii apara dintii prin gingii. Acesti dinti sunt adesea cunoscuti ca „dinti de lapte” sau „dinti de copii” si de obicei apar in perechi.

In general, dentitia incepe intre 6 si 8 luni si poate dura pana la varsta de 2 ani. Pentru unii copii, dentitia nu poate provoca nici o problema, insa poate crea disconfort si durere pentru multi.

Unele semne si simptome de eruptie a dintilor sunt gingiile inflamate si dureroase, febra usoara, nervozitate, tulburari de somn, plans, tendinta de a musca lucruri, obrajii rosii, dureri de urechi si diaree usoara. Unii copii pot refuza sa manance sa sa suga. Copiii pot fi dificili in perioada dentitiei dar acest lucru poate fi usurat.

Traim intr-o lume destul de nesanatoasa, deoarece majoritatea oamenilor mananca multe alimente procesate si prajite, care contin cantitati mari zahar si de sare. Aceste obiceiuri nesanatoase pot cauza obezitate, care impreuna cu consumul excesiv de alimente si alcool, duc la incarcarea si suprasolicitarea ficatului.

Iata o serie de alimente care curata ficatul in mod natural si care au rol de remedii pentru ficat:

1. Usturoiul activeaza enzimele din ficat, care pastreaza acest organ sanatos si echilibrat. Chiar si o mica cantitatea de usturoi poate curata ficatul, datorita continutului ridicat de alicina si selenium, 2 compusi naturali care purifica ficatul. Totodata, usturoiul mai contine vitamina B6, cu efect antiinflamator si aminoacizi, care relaxeaza vasele de sange.

Ai cumparat sau vrei sa cumperi pesti pentru acvariul tau? Iata cateva sfaturi care pot prevenii imbolnavirea acestora!

1. Inainte de a adauga primul pestisor, asigurati-va ca rezervorul are filtru bun. Acest lucru este crucial pentru sanatatea pestilor.

2. Monitorizati calitatea apei cu filtre de testare. Ai nevoie pentru a testa, in principal, pentru amoniac si nitriti – cele doua cauze principale de deces si de boli la pesti. Acestea ar trebui sa fie intotdeauna O. Nitratii si pH –ul sunt de asemenea, importanti si ar trebui sa ramana sub 20 iar pH-ul nu ar trebui sa fluctueze.

Miros de picior sau picioare mirositoare, este cunoscut sub denumirea de bromhidrosis si poate fi foarte jenant pentru cei care sufera de aceasta problema. Acest lucru se intampla cand picioarele transpira iar umezeala nu se poate evapora din cauza sosetelor si a incaltamintei.

Bacteriile prezente in mod natural pe piele se inmultesc, deoarece se hranesc cu sudoarea si celulele moarte ale pielii, care produc mirosul urat. Multe cure naturale sunt practicate in incercarea de a scapa de mirosul enervant. Va trebui sa le urmati riguros o anumita perioada pentru a obtine rezultate bune.

Cele mai multe sunt in masura sa rezolve aceasta problema intr-o saptamana sau cateva zile in plus. De exemplu, puteti aplica pudra de talc pe picioare pentru a scapa de miros. Pudra de talc ajuta la distrugerea bacteriilor si elimina mirosul. Daca nu aveti pudra de talc, aveti posibilitatea sa utilizati un antiperspirant de buna calitate pentru a mentine picioarele uscate pentru mai mult timp. Exista multe alte tratamente usoare si simple la domiciliu pentru tratarea mirosului picioarelor.

Congestia nazala in termeni simpli este cunoscuta ca „nas infundat”. Acest lucru se intampla atunci cand se inflameaza cavitatea nazala, ceea ce duce la o acumulare de mucus. Ca urmare , devine dificil sa respiri normal. Acesta este un simptom frecvent asociat cu raceala, gripa si reactiile alergice.

Congestia nazala poate fi mai mult decat enervanta. Este important sa se trateze imediat pentru ca poate cauza alte probleme, cum ar fi: infectii ale urechii, somn agitat si altele. Aceasta problema frecventa poate fi tratata cu usurinta prin folosirea unor ingrediente din bucatarie.

Utilizati oricare din aceste remedii, dupa cum este necesar, pentru a calma disconfortul pana cand va reveniti complet.

O femeie este considerata infertila daca nu poate concepe un copil, dupa ce a incercat un an sa faca acest lucru pe cale naturala sau daca nu poate duce o sarcina pana la capat.

Infertilitatea la femei poate fi cauzata de diferite probleme de sanatate, cum ar fi sindromul ovarian polichistic, fibromul uterin, anemia, probleme de tiroida, blocarea tuburilor falopiene, Candida si bolile cu transmitere sexuala.  

Alti factori care cresc riscul infertilitatii la femei sunt alcoolismul, fumatul, varsta peste 35 de ani, obezitatea, stresul excesiv, ciclurile menstruale neregulate, alimentatia necorespunzatoare si antrenamentul fizic intens.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Picioarele reci sunt comune in cazul persoanelor care nu au o circulatie periferica normala, insa pot semnala...
Bursita este inflamatia bursei, cauzata de uzaj repetitiv, trauma, infectie sau boli inflamatorii. Bursa este un sac...
Ganglionii sau glandele limfatice joaca un rol important in lupta organismului impotriva virusurilor, a bacteriilor si a...
Abraziunile sau juliturile sunt rani cauzate de daune superficiale la nivelul pielii, nu mai adanc decat epiderma,...
Vitiligo este o afectiune ce produce pete albe pe piele, care sunt provocate de distrugerea sau slabirea...
Mancarimile gingivale sunt extrem de neplacute si pot fi semnul unei infectii sau a unei inflamatii. Este...