Dovlecei, branza

Lista articolelor despre dovlecei si branza pe AflaCum.ro

Articole despre dovlecei si branza

Citeste cele mai noi articole despre dovlecei si branza publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre dovlecei si branza, pe AflaCum.ro!

Daca esti o gospodina desavarsita, sigur te pricepi sa faci multe tipuri de budinca. Oricat ai fi, insa, de experimentata, n-ai cum sa le stii pe toate. Uita-te, spre exemplu, la reteta de mai jos si spune-ne daca ai mai gatit-o. Daca nu, apuca-te de treaba. Daca da, tot e bine: ti-ai amintit de o budinca delicioasa.

BUDINCA DE DOVLECEI CU BRANZA

Ingrediente:

O reteta aperitiv gustoasa si consistenta are la baza dovleceii cu branza si smantana

Ingrediente:

- 6 dovlecei mijlocii,
- 2 linguri de unt sau untura,
- 2 linguri de branza,
- o lingura de pesmet,
- sare,
- 2 linguri de smantana.

Pentru a realiza aceasta reteta se folosesc cateva bucati de dovlecei tineri si frumosi care se umple cu sufleu de branza.

Ingrediente:

- 5 dovlecei frumosi,
- 2 linguri de unt,
- o lingura de faina,
- o ceasca lapte sau apa,
- 2 linguri de branza,
- 2 oua,
- sare.

Aceasta reteta se poate combina cu putina branza sarata ca sa fie mai buna.

Ingrediente:

- 3 dovlecei mijlocii,
- 500 grame rosii,
- o lingura de faina,
- 100 grame branza alba,
- 2 linguri de unt sau untura,
- sare.

O reteta gustoasa de legume sunt dovleceii cu rosii la cuptor

Ingrediente:

- 3 dovlecei mijlocii,
- 500 grame rosii,
- o lingura de faina,
- 190 grame branza alba,
- 2 linguri de unt sau untura,
- sare.

Ai cumparat o bucata de branza fara sa o gusti si acum ti se pare prea sarata? Sau poate atunci cand ai gfustat-o ti s-a parut in regula? Nu e nicio problema. Exista metode simple de desarare a branzei.

Cum sa desarezi branza. Metoda 1. Apa rece. Vorbim despre cea mai populara si simpla metoda de eliminare a excesului de sare din branza. Tot ce trebuie sa faci este sa introduci bucata de branza intr-o oala cu apa rece, apoi sa bagi vasul cu branza in frigider. Lasa branza in apa minimum o zi. Daca vrei sa grabesti procesul de desarare, taie branza felii inainte de a o introduce in apa. Nu o felia prea subtire, sa nu se rupa! Atentie! Branza desarata in apa trebuie consumata destul de repede. Altfel se va ingalbeni si va prinde un gust nu prea placut.

Cum sa desarezi branza. Metoda 2. Apa si lapte dulce. Pune branza intr-un castron si toarna peste ea o cana de lapte dulce si doua cani de apa rece. Muta castronul la frigider pentru 4-5 ore.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Prajitura cu branza si dovleac este atat de buna incat va fi savurata chiar si de cei...
Dovlecelul este o sursa excelenta de fibre, ceea ce inseamna ca imbunatateste digestia. Contine si foarte multa...
Branza cheddar se gaseste in majoritatea magazinelor alimentare, insa gustul e, de multe ori, departe de cel...
Te gandesti deja la conservele pentru iarna? Daca da, te sfatuim sa iei in cosiderare si aceasta...
Branza de capra are un gust diferit fata de cea de vaca. Unele persoane nu suporta acest...
Salatele sunt diverse si se servesc, de obicei, in sezonul cald. Exista, insa, o reteta aparte, cu...