Drob, aluat taitei

Lista articolelor despre drob si aluat taitei pe AflaCum.ro

Articole despre drob si aluat taitei

Citeste cele mai noi articole despre drob si aluat taitei publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre drob si aluat taitei, pe AflaCum.ro!

La aceasta reteta prapurul de miel este inlocuit cu aluatul de taitei.

Ingrediente:

- 500 grame maruntaie,
- 2 oua,
- o felie de paine,
- o lingura de smantana,
- o lingura de verdeata tocata,
- 2 fire ceapa verde,
- sare, piper,
- o lingura de untura.

Pentru aluat:

Aluatul de taitei de casa este mai bun si mai sanatos decat cel din comert.

Folosit la supe, ciorbe si chiar la prajituri, gen cataif, aluatul de taitei se obtine usor si se lasa la uscat cel putin pana a doua zi inainte de a fi folosit.

Ingrediente:

Taiteii pentru supa se pot cumpara din comert, dar, daca doriti, ii puteti prepara si in casa. Iata cum:

Ingrediente:

- 300 grame faina,
- 2 oua,
- 2 linguri apa,
- sare.

Drobul de miel, numit popular si cighir este o reteta traditionala de Paste.

Preparat din maruntaie de miel taiate cu cutitul, drobul de miel este foarte gustos cu multa verdeata.

Ingrediente:

- 500 grame maruntaie,
- 2 oua,
- o felie de paine,
- o lingura de smantana,
- o legatura de patrunjel
- o legatura de marar
- o legatura de ceapa verde
- sare, piper
- o lingura de ulei

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.