Economii

Lista articolelor despre economii pe AflaCum.ro

Articole despre economii

Citeste cele mai noi articole despre economii publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre economii, pe AflaCum.ro!

Banii au devenit, ne place sau nu, un mijloc fara de care omul modern nu se poate descurca. Fie ca suntem angajati sau angajatori, muncim cu totii sa castigam bani. Scopul? Cresterea nivelului de trai si imbunatarirea permanenta a vietii.

Daca simti ca nu te descurci cu veniturile actuale, nu sta cu mainile in san! Trebuie sa iei cateva decizii, care, cu siguranta, te pot ajuta. Iata o sugestie.

Reducerea cheltuielilor

Chiar si un venit modest poate fi gestionat in asa fel inca sa economisiti bani. Iata cateva strategii de planificare a bugetului lunar:

In primul rand trebuie sa va faceti un buget, care sa cuprinda salariul lunar brut si net, o lista cu cheltuielile curente, o lista cu cheltuielile viitoare si banii pe care ii puteti pune de-o parte.

Daca venitul lunar este mai mare decat cheltuielile, atunci puteti pune banii ramasi intr-un cont de economii, cu dobanda sau ii puteti investi in bonuri de tezaur, fara risc de pierdere, la bursa sau in bunuri imobiliare.

Anual, milioane de parinti cheltuie sume considerabile de bani pentru achizitionarea rechizitelor scolare ale copiilor lor.

Iata cum puteti face economii in acest sens:

1. Strategii de cumparare a rechizitelor:

Gestionarea bugetului lunar poate fi un lucru destul de dificil. Iata cum puteti sa va impartiti bugetul folosind metoda plicului: 

Faceti un buget, impartind banii pe categorii, dupa cum urmeaza:

- Rate / chirie
- Ingrijirea copiilor
- Costuri
- Alimente
- Utilitati
- Taxe
- Economii

Black Friday este cea mai importanta zi pentru cumparaturi. In aceasta zi magazinele fac cele mai mari reduceri si este ziua in care se cumpara cel mai mult. 

Daca planuiti sa va faceti cumparaturile in magazine sau pe internet, este cazul sa va faceti de pe acum strategiile cu privire la cumparaturi.

Iata 5 sfaturi utile, despre cum puteti face cumparaturi in siguranta, ferindu-va de frauda legata de carduri:

Iata cum puteti negocia cel mai bun pret pentru masina visurilor dumneavoastra.

Unii oameni isi cumpara o masina noua, de mai multe ori, pe parcursul vietii, dar nu multi au rabdare sa compare preturile sau sa negocieze cel mai bun pret. Multi oameni isi cumpara masini prea scumpe, nestiind ca ar fi putut sa economiseasca o gramada de bani.

Poate vi s-a intamplat si dumneavoastra acest lucru, fara sa stiti.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Criza economica i-a facut pe multi sa se gandeasca cum sa economiseasca bani, cum sa-si reduca cheltuielile....