Femeie insarcinata

Lista articolelor despre femeie insarcinata pe AflaCum.ro

Articole despre femeie insarcinata

Citeste cele mai noi articole despre femeie insarcinata publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre femeie insarcinata, pe AflaCum.ro!

Daca tocmai ati aflat vestea cea buna ca veti avea un copil, peste cateva luni va veti tine odorul in brate.

Dar pana atunci, nevasta dumneavoastra va trece prin 9 luni de schimbari hormonale, de stari contrastante si de emotii instabile.

Iata cateva sfaturi, care va vor ajuta s-o sustineti in tot acest timp:

Acesta este un subiect sensibil, mai ales daca gresiti in legatura cu presupunerea.

Sarcina este un subiect care trebuie tratat cu delicatete si cu tact. Iata niste modalitati prin care puteti sa intrebati o femeie daca este insarcinata, fara sa iscati situatii penibile:

Incercati sa nu o intrebati direct. Niciodata nu trebuie sa intrebati o femeie daca este insarcinata, chiar daca sarcina este vizibil avansata, deoarece femeile au diferite masuri si forme, iar faptul ca o femeie are burtica, nu inseamna ca este neaparat insarcinata. Exista posibilitatea sa fi fost gravida si sa fi pierdut sarcina sau poate ca este lauza si kilogramele in plus constituie un subiect sensibil. In orice caz, este bine sa va feriti de raspunsurile rastite, cauzate de propria naivitate. Nu este recomandat sa puneti intrebari de genul: „ Cand nasti?” sau „Esti insarcinata?”.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.