Garnitura legume, carne vitel

Lista articolelor despre garnitura legume si carne vitel pe AflaCum.ro

Articole despre garnitura legume si carne vitel

Citeste cele mai noi articole despre garnitura legume si carne vitel publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre garnitura legume si carne vitel, pe AflaCum.ro!

Porumbeii umpluti se dau la cuptor intr-o tava cu unt si se lasa pana se rumenesc uniform.

Ingrediente:

- 3 porumbei,
- 150 g carne de vitel,
- 2 chifle,
- un ou,
- o ceapa mica,
- o lingura de unt,
- sare, piper,
- patrunjel verde tocat.

Porumbeii fripti se prepara la cuptor cu grasime si boia dulce.

Ingrediente:

- 3 porumbei,
- 100 g slanina,
- o lingura de unt,
- sare.

La tigaie, puii se prepara intr-un timp scurt, daca sunt taiati in bucati, astfel incat sa fie patrunsi uniform.

Ingrediente:

- 2 pui mijlocii,
- o lingura de unt,
- sare.

Pentru aceasta reteta, untura poate fi inlocuita cu ulei, iar in loc de carne de vita la fel de buna este carnea de porc sau de pui.

Ingrediente:

- 1 kg carne de vitel,
- o lingura de faina,
- 2 linguri de untura,
- sare.


Snitelul vienez se obtine din carne de vita data prin faina, ou si pesmet.

Pentru ca snitelele vieneze sa iasa fragede, carnea se portioneaza in bucati potrivite in curmezis, iar apoi bucatile taiate se bat cu ciocanul de snitele.

Ingrediente:

Pentru friptura de vitel se alege o bucata de carne care sa cuprinda si rinchii.

Ingrediente:

- 1,5 kg carne,
- o lingura de untura,
- sare.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa