Gasca

Lista articolelor despre gasca pe AflaCum.ro

Articole despre gasca

Citeste cele mai noi articole despre gasca publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre gasca, pe AflaCum.ro!

La fel ca friptura de gasca, carnea de curcan poate fi unsa cu rom.

Ingrediente:

- un curcan,
- sare,
- o lingura de untura,
- un pic de rom (facultativ).

Mod de preparare:

Gasca pe varza este cel putin la fel de gustoasa ca si rata pe varza. Iata cum se prepara aceasta reteta.

Ingrediente:

- jumatate dintr-o gasca,

Pentru aceasta reteta se alege o gasca frumoasa, iar dupa preferinte se adauga putin rom la friptura pentru a-i imbogati gustul

Ingrediente:

- carne de la o gasca

Pentru umplutura:

Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom.

Inainte de preparare, se indeparteaza varful aripilor si picioarele. Acestea se folosesc impreuna cu maruntaiele la alte mancaruri, pifite etc.

Ingrediente:

Gasca cu caise este un preparat culinar care se poate prepara vara cand este sezonul caiselor sau in sezonul rece,daca fructele sunt conservate prin uscare.

Ingrediente:

- un kg carne de gasca,
- 750 g caise uscate,
- 2 linguri de zahar,
- ½ lingurita de faina,
- sare.

Mancarea de castraveti murati este foarte buna, fie ca o preparati cu carne de vita sau cu gasca.

Noi va propunem o reteta delicioasa cu gasca si castraveti murati

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.