Icre, guvizi prajiti

Lista articolelor despre icre si guvizi prajiti pe AflaCum.ro

Articole despre icre si guvizi prajiti

Citeste cele mai noi articole despre icre si guvizi prajiti publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre icre si guvizi prajiti, pe AflaCum.ro!

Guvizii traiesc in Marea Neagra, dar se adapteaza cu usurinta si in apa dulce.

Acesti pesti de mici dimensiuni au carnea alba si dulce. Se consuma de regula prajiti, iar icrele lor sunt extraordinar de buna. Guvizii sunt niste pesti albiciosi, fara solzi si au carnea deschisa la culoare. Ei se mananca in intregime daca sunt bine prajiti pentru ca nu au multe oase.

Ingrediente:

Respecti perioadele de post? Avem o reteta ideala pentru tine! De fapt, ceea ce urmeaza sa prezentam este atat de bun, incat va reprezenta un deliciu chiar si pentru cei care nu se omoara cu postul. Dar sa nu va mai tinem in suspans :) Asadar, este vorba despre  reteta pentru icre de post.

Ingrediente:

- 350/400 grame de fasole boabe;

In perioada sarbatorilor de iarna, icrele reprezinta un aperitiv excelent. Sunt gustoase, satioase si usor de preparat. Asa ca nu ezita sa le prepari la tine acasa!

Astazi, iti prezentam reteta pentru icre de stiuca!

Ingrediente:

Cega este un soi de sturion asiatic, de dimensiuni mici in comparatie cu ceilalti pesti din clasa sturionilor.

Cega traieste in Asia, in Europa Centrala, dar poate fi intalnita si in Dunare. Acest peste de apa dulce este foarte apreciat pentru carne, cat si pentru icrele sale (caviar), considerate o delicatesa.

Ingrediente pentru reteta de cega rasol

Bibanul este un peste rapitor de apa dulce, care poate fi pescuit tot timpul anului.

Din acest motiv, saramura de biban se prepara chiar si iarna cand acest peste este pescuit la copca. De pe urma bibanului putem folosi atat carnea lui alba, dulce si gustoasa, cat si icrele sale, considerare o delicatesa.

Pentru saramura de biban, pestele se frige pe gratar, la grill sau pe plita, dupa preferinte.

Ingrediente