Infectie

Lista articolelor despre infectie pe AflaCum.ro

Articole despre infectie

Citeste cele mai noi articole despre infectie publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre infectie, pe AflaCum.ro!

Herpesul genital este cauzat de catre virusul numit herpes simplex, fiind o infectie la nivelul organelor genitale, care dureaza timp de cateva saptamani.

Iata cateva metode naturiste, simple, de tratare a acestei afectiuni:

Aplicati niste metode simple, cum ar fi:

Tusea convulsiva reprezinta o infectie bacteriana extrem de contagioasa, ce afecteaza caile respiratorii, traheea si bronhiile.

Aceasta boala se imprastie repede, prin tuse si stranut si este comuna mai ales in randul copiilor mici, dar si a adolescentilor si a persoanelor adulte.

Iata cateva remedii naturiste pentru tusea convulsiva:

Mastita este o inflamatie la nivelul sanilor, fiind cauzata prin patrunderea unor bacterii in tesutul mamar sau prin infundarea unui canal de lapte.

Iata cum se trateaza mastita:

Este indicata continuarea alaptarii chiar daca mastita este prezenta, deoarece infectia nu se transmite bebelusului. Ba mai mult, alaptarea mai frecventa decat in mod obisnuit este benefica, pentru a goli cat mai mult canalele de lapte din sanul afectat.  

Citeste prospectul medicamentului Oxacilina, flacon injectabil si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Principala indicatie o constituie infectiile cu stafilococi rezistenti la penicilina G si sensibili la oxacilina (furuncule simple si antracoide, celulite, abcese, plagi infectate); infectii respiratorii; alte infectii ca: osteomielita, infectii urinare, enterocolita stafilococica; septicemia cu stafilococ.

Oxacilina mai este indicata in pneumonia franca lobara cu Dipl. pneumoniae si infectiile cu Str. pyogenes sensibili; angine, scarlatina, procese infectioase inflamatorii circumscrise si generalizate.

Citeste prospectul medicamentului Oxacilina Forte si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Este antibioticul de electie în infectiile stafilococice localizate la diferite nivele: tesut cutanat, tesut osos, tract respirator, urechea medie, tract urinar, organe urogenitale. Este recomandat în infectii stomatologice cu stafilococ, infectii mixte cu streptococ si stafilococi penicilinazo-rezistenti.

In asociere cu ampicilina se poate folosi in tratamentul infectiilor cu gramnegativi pentru a proteja ampicilina de inactivare.

Citeste prospectul medicamentului Oxacilina, capsule si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza.

Indicatii: Tratamentul infectiilor stafilococice. Infectii ale pielii si ale tesuturilor moi: dermatite, furunculoze, antrax, flegmoane, limfadenite, mastite, plagi si arsuri infectate. Infectii ORL: abcese dentare, otite externe.

Infectii ale tractului urogenital: sunt rareori datorate stafilococilor penicilinazo-secretori (pielonefrite, pielocistite, endometrite). Alte infectii: osteomielite, artrite purulente, enterocolite cu stafilococ. In cazul endocarditelor sau al septicemiilor stafilococice se va recurge la tratament parenteral

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Indicatii Retrovir: preparate orale, sunt indicate pentru tratamentul pacientilor cu infectie cu virusul imunodeficientei umane dobandite (HIV)...
Indicatii: Epivir este folosit in combinatie cu alti agenti antiretrovirali pentru tratamentul infectiei cu virusul HIV. Epivir...
Indicatii: Prezista este un medicament antiretroviral utilizat in tratamentul infectiei cu virusulimunodeficientei umane (HIV). Apartine unui grup...
Multi oameni viseaza la un tatuaj, insa nu sunt constienti ca tatuajele recente sunt foarte dureroase, necesitand...
Iti poti iubi cainele atat de mult incat ii oferi cea mai buna ingrijire posibila. Cu toate...
Mierea este un aliment miraculos, folosit chiar si la tratarea arsurilor. Iata cum se foloseste miere in...