Iubit

Lista articolelor despre iubit pe AflaCum.ro

Articole despre iubit

Citeste cele mai noi articole despre iubit publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre iubit, pe AflaCum.ro!

Persoanele tinere prefera in general parteneri de varsta apropiata. Insa relatiile de cuplu intre persoane cu  diferenta mare de varsta pot fi intelepte, pline de multumire si de experienta.

Daca aveti peste 30 de ani si doriti sa aveti o relatie cu o persoana de cel putin 20 de ani, iata cateva sfaturi despre cum puteti s-o seduceti:

In primul rand trebuie sa gasiti un partener/o partenera potrivit/a. Acest lucru nu este deloc usor, insa evitati sa judecati oamenii in functie de prima impresie. In general persoanele care au 20 si ceva de ani sunt deschise spre relatii cu persoane de peste 30 de ani, deoarece au suferit dezamagiri in relatiile cu cei de varsta apropiata. Asadar fiti calmi si increzatori si cu siguranta veti gasi persoana potrivita.

Daca sunteti adolescente si nu va puteti decide pe cine sa alegeti dintre mai multi iubiti, iata cum puteti face fata relatiilor concomitente:

In primul rand trebuie sa stiti ca nu sunteti singurele persoane care sunt implicate in mai multe relatii, in acelasi timp.

Faceti-va un program zilnic, care sa contina locul si ora intalnirii cu fiecare iubit in parte.

Daca doriti sa va faceti un iubit sau sa va reimprospatati relatia de lunga durata, iata cativa pasi simpli prin care puteti seduce un barbat:

Fiti subtile.  

Mentineti un contact vizual, pentru a-i comunica barbatului dorit care va sunt intentiile.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.