Jeleu, rom

Lista articolelor despre jeleu si rom pe AflaCum.ro

Articole despre jeleu si rom

Citeste cele mai noi articole despre jeleu si rom publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre jeleu si rom, pe AflaCum.ro!

Jeleul cu rom este un adevarat rasfat pentru papilele gustative.

Deci, daca doresti ceva dulce si gustos de sarbatori, nu ezita sa incerci acest desert.

Ingrediente:

Un desert revogorant de vara este crema de fragi cu rom si frisca batuta.

Ingrediente:

500 grame fragi,

250 grema zahar,

6 foi de gelatina,

450 grame frisca batuta

Aceasta crema de biscuiti se foloseste la prajituri si poate fi imbogatita cu rom.

Ingrediente:

250 grame de biscuiti din comert,

Jeleul de fructe este un desert delicios apreciat atat de catre copii, cat si de catre adulti.

Ingrediente:

½ litru vin alb,
250 grame zahar,
zeama si coaja de la doua portocale mijlocii,
8 foi de gelatina,
o portocala pentru garnitura.

Acest desert clasic este o crema usoara, aromatizata cu rom si vanilie care se poate servi rece daca este vara si cald daca este iarna.

Ingrediente:

un litru lapte,
6 oua,
200 grame zahar,
vanilie,
o lingurita fecula (sau faina),
o lingura rom.

Pentru ca jeleul sa se inchege, este nevoie sa se introduca in compozitie mai multe foi de gelatina.

Ingrediente:

120 grame zahar,
8 foi gelatina,
o lingura cacao.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Biscuitii cu stafide si rom sunt o gustare aromata. Acestia pot fi serviti impreuna cu o ceasca...
Daca pentru pregatirea acestei retete folositi jumatati de pere din compot, nu mai este nevoie sa fierbeti...
Gogosile sunt un desert preparat de majoritatea gospodinelor pentru simplul fapt ca atunci cand ai pofta de...
Sosul de rom este un sos delicios care se poate servi atat cu budincile dulci cat si...
La fel ca friptura de gasca, carnea de curcan poate fi unsa cu rom. Ingrediente: - un...
Gasca fripta la cuptor este mai aromata daca la fiert se adauga si putin rom. Inainte de...