Maioneza, peste

Lista articolelor despre maioneza si peste pe AflaCum.ro

Articole despre maioneza si peste

Citeste cele mai noi articole despre maioneza si peste publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre maioneza si peste, pe AflaCum.ro!

Crapul este unul dintre cei mai apreciati pesti de apa dulce.

Faptul ca nu are oase, iar carnea lui gustoasa este plina de substante nutritive (vitamina B12, seleniu, proteine si fosfor) ii determina pe amatorii de peste sa prepare crapul in cele mai felurite moduri.

De la ciorba de crap, pana la plachie si rasol, crapul este gatit de majoritatea gospodinelor.

Cum recunosti pestele proaspat?

Esti pasionat de pescuit, dar esti novice in domeniu? Ai vrea sa prinzi si peste mai mare cu undita, nu doar fate? In acest caz, azi iti impartasim cateva sfaturi despre pescuitul la somn. Nu e usor nici pentru profesionisti, asa ca tine cont de aspectele pe care le vei citi in acest articol.

Cum sa pescuiesti som. Sfaturi importante:

Alege locul potrivit. Ce inseamna asta? Pai este vorba despre un set de factori:

Vrei sa gatesti ceva rapid si foarte gustos? Avem solutia. Vorbim despre delicioasa salata de fasole verde cu maioneza. Se poate servi simpla sau in combinatii cu alte mancaruri precum o friptura de porc sau niste chiftelute de pui.

Salata de fasole verde cu maioneza. Ingrediente:

- 500 grame de fasole verde;

Astazi, iti prezentam o retete speciala de peste. Este vorba despre cod cu cartofi, fenicul si rosii la cuptor. Minunatia culinara se prepara in cateva minute si este potrivita pentru o cina sanatoasa si satioasa.

Cod la cuptor. Ingrediente:

- 800 g de file de cod, taiat in patru bucati egale;

Esti mare amator de peste? Daca da, azi avem pentru tine o reteta speciala, cu orgini evreiesti. Indiferent de tipul de peste pe care il alegi, aceasta preparare iti va da pe spate familia si invitatii; chiar si pe cei mai mofturosi ii vei satisface!

Peste in stil evreiesc. Ingrediente:

- 600 grame de peste;

Peste la tigaie de zici ca-i facut ca la cuptor? Da. Se poate. Daca pui in practica reteta de mai jos, vei obtine un peste moale, foarte gustos si aromat. Nu vei regreta ca ai ales acest mod de gatire a pestelui preferat!

Peste la tigaie. Ingrediente:

- 2 cepe mari;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Esti pasionat de pescuit, dar nu stii foarte multe despre acest hobby? Ai auzit despre pescuitul la...
Scrumbia este un peste de sezon, care traieste in Marea Neagra. Incepand cu luna martie, timp de...
Iti place pestele, dar te-ai saturat sa il mananci prajit, la gratar sau la cuptor? Daca da,...
Pestele reprezinta o hrana delicioasa si sanatoasa. Asta daca provine dintr-un mediu sanatos! Din pacate, pe piata...
Maioneza reprezinta unul dintre cele mai populare sosuri din lume. Este folosita in diversele bucatarii de pe...
Acizii grasi omega-3 aduc foarte multe beneficii in organism. Acestia reduc riscul de boli precum: infarct, diabet...