Miel, ciuperci

Lista articolelor despre miel si ciuperci pe AflaCum.ro

Articole despre miel si ciuperci

Citeste cele mai noi articole despre miel si ciuperci publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre miel si ciuperci, pe AflaCum.ro!

Preparat sub forma de ciorba, stufat sau friptura, masa de Paste poate fi completata cu o mancare de miel cu ciuperci.

Ingrediente:

- 750 g carne,
- 400 g ciuperci,
- o lingura de unt sau untura,
- o ceapa mica,
- o ceasca zeama de carne sau apa,
- 2 linguri de smantana,
- o lingurita de faina,
- condimente dupa gust.

Pulpa de miel la cuptor e la mare cautare in Romania, mai ales de sarbatorile pascale! Azi, ti-am pregatit o astfel de reteta. E simpla si ofera un gust de neuitat. Incearc-o si iti garantam ca o vei repeta!

Pulpa de miel la cuptor. Ingrediente:

- pulpa de miel;

Multe femei adopta diferite diete, mai ales dupa ce trec de 30 ani. Unele masuri de alimentatie dau roade, fara efecte secundare grave, altele sunt adevarate pericole pentru sanatate. Nu trebuie sa exagerezi! Acum ai o modalitate simpla si eficienta de a scapa de kilogramele nedorite. Trebuie doar sa respecti caracteristicile unor alimente.

Dieta pe care ti-o propunem nu este una clasica. De fapt, nu este o dieta propriu-zisa, ci o metoda ideala de a recunoaste aimentele pe care le consumi. Specialistii au numit-o dieta semafor, adica o claisificare a alimentelor: verde, galben si albastru. Iata ce presupune:

Verde - alimentele pe care le poti consuma oricand cu mare incredere: peste alb, pui, lactate cu grasime, orez brun, grapefruit, mandarina, portocale, kiwi, salata, spanac, ciuperci, fasole verde, ceapa, usturoi, ardei, praz, capsuni, zmeura, ananas, cirese.

Ciupercile sunt considerate de multi nutritionisti o comoara ascunsa a naturii. Sunt sarace in calorii, dar contin nutrienti si antioxidanti naturali, care au grija de sanatatea ta.

Iti prezentam, astazi, lista celor mai importante beneficii pe care ciupercile le aduc in organism:

1. Intaresc sistemul imunitar. Ciupercile repreiznta o sursa importanta de seleniu si de antioxidanti puternici. De asemenea, contin vitamine si minerale, in special B-uri, vitamine necesare bunei functionari neuromusculare si pentru o piele sanatoasa. Nici vitamina D nu lipseste din ciuperci. Aceasta are un rol esential in sanatatea oaselor, ajutand la fixarea calciului in organism. Mai mult, ciupercile sunt bogate in fosfor, component important al membranelor celulare si indispensabil producerii de energie necesara organismului.

Tocanita de miel este o mancare gustoasa, potrivita in perioada sarbatorilor pascale. Sigur, daca iti place mult carnea de miel, o poti prepara in orice perioada a anului.

Ingrediente pentru 4 portii:

- 600 grame de carne macra de miel;

Painea prajita cu ciuperci este o gustare tipic frantuzeasca, care poate fi savurata in orice moment al zilei, fiind usor de preparat, dupa cum urmeaza:

Ingrediente ( pentru 2 portii):

- o legatura de patrunjel;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Carnea de curcan este foarte sanatoasa si saraca in colesterol. Un motiv excelent sa gatesti cat de...
Galbiorii sunt bogati in vitamina D, la fel ca toate ciupercile. Vitamina D este cunoscuta pentru proprietatile...
Ciupercile uscate sunt pline de savoare, se pot folosi in multe feluri de mancare (supe, rizoto, paste)...
Katy Perry isi mentine supletea cu ciuperci. Ori de cate ori vrea sa mai dea jos cate...
O reteta delicioasa, rapida si satioasa este omleta la cuptor cu bacon, ceapa verde, branza, ardei si...
Amicel, crema actioneaza ca antimicotic pentru dermatofiti, drojdii, ciuperci si bactericid pe bacili si coci grampozitivi, in...