Miere, sinuzita

Lista articolelor despre miere si sinuzita pe AflaCum.ro

Articole despre miere si sinuzita

Citeste cele mai noi articole despre miere si sinuzita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre miere si sinuzita, pe AflaCum.ro!

Sinuzita consta in inflamarea acuta sau cronica a mucoasei care captuseste sinusurile nazale. Cand mucoasa este inflamata se blocheaza drenajul fluidului spre nas si gat, aparand durerile si presiunea in sinusuri.

Nu trebuie sa confunzi o simpla raceala cu sinuzita! De prima, scapi dupa 5-7 zile, in timp ce a doua se agraveaza dupa aceasta perioada!

Metode naturale de ameliorare a sinuzitei:

Esti consumator de miere naturala? Daca da, atunci nu trebuie sa ratezi mierea de rapita. E foarte sanatoasa si aparte. Mierea de rapita previne aparitia anumitor boli si chiar trateaza anumite afectiuni. Asadar, ai cel putin doua motive sa o consumi: gust minunat si sanatate asigurata.

Mierea de rapita. Beneficii:

- trateaza bolile de stomac si intestinale;

Zaharul este aliment de baza, insa se poate trai fara el. In cazul in care, din varii motive nedorite, acest produs nu s-ar mai gasi pe rafturile magazinelor, am avea cu ce sa-l inlocuim. Iata care sunt cei mai sanatosi inlocuitori pentru zaharul rafinat, care, stim cu totii, nu e tocmai bun pentru organism, mai ales in cantitati exagerat de mari.

Cu ce poti inlocui zaharul:

Mierea nu e doar dulce, ci si un aliment sanatos pentru organism! Nu e chiar cum cred unii un adevarat miracol care vindeca multe boli, insa e clar mai sanatos decat zaharul. Iata ce proprietati are mierea naturala:

Mierea este un aliment gustos si sanatos, care nu trebuie sa iti lipseasca din bucatarie! Te sfatuim sa cauti doar miere naturala, cea care are cu adevarat proprietati uimitoare pentru organism. Iar daca ai acces la produsele unui apicultor, ar trebui sa stii ca exista si alte produse din stup foarte benefice pentru organism!

Stupul contine miere, dar si alte substante excelente mai ales pentru persoanele care sufera de astm, parodontoza, laringita si stomatita. Ne referim la mai putin cunoscuta capaceala!

Ce este capaceala? Reprezinta capacul de la fagure cu care albinele inchid mierea din fiecare celula a stupului.

Sinuzita, indiferent daca e acuta sau cronica, isi face de cap mai des in sezonul rece, cand sistemul imunitar este suplimentar pus la incercare, iar vulnerabilitatea in fata infectiilor creste. Daca ai dureri groaznice de cap, care tin mai mult de doua-trei zile, tensiune la nivelul fetei si secretii nazale colorate, cel mai probabil suferi de sinuzita.

Sinuzita si deviatia de sept. Mergi la medic, daca ai simptomele de mai sus. O sa-ti prescrie un tratament. Acest tratament va fi util doar daca nu suferi de o deviatie de sept. Daca septul nu e drept, aerul va patrunde pe sinusuri si va infecta mucoasa, iar tratamentul nu isi va mai face efectul. Asadar, daca nasul nu e drept, trebuie sa faci operatie de deviatie de sept. Nu e complicata si iti ofera garantia ca sinuzita, tratata corespunzator, nu te va mai deranja.

Sinuzita si punctiile. Daca sinuzita s-a cronicizat, tratamentul clasic este punctia ( interventie chirurgicala care consta in inteparea cu un ac sau cu un trocar a tesuturilor care invelesc o cavitate naturala sau accidentala, pentru a extrage in intregime sau partial lichidul pe care aceasta il contine). Mai exact, mucoasa infectata va fi eliminata prin intermediul punctiilor!

Mierea de albine reprezinta un deliciu culinar si o adevarata minune pentru sanatatea organismului uman. Asta daca e naturala...Daca e falsificata, poate chiar sa dauneze. Trebuie sa stii ca producerea acestei delicatese reprezinta un proces complex, pentru care albinele si apicultorii muncesc mult si bine.

Asadar, mierea autentica nu se obtine usor. Cea sintetica, da! Din pacate, mierea nenaturala se produce la nivel industrial, devenind astfel complicat sa o distingi de cea reala. Daca stii, insa, anumite trucuri, vei putea sa identifici natura mierii. Despre acestea, afli apasand aici!

Multe persoane se intreaba daca spuma alba care se produce la suprafata borcanului cu miere este rezultatul unui proces natural, sanatos. Avem un raspuns simplu si rapid! Da! Aceasta spuma este naturala, reprezentand glucoza de miere, un produs de inalta calitate. Prezenta spumei iti ofera siguranta ca respectiva miere nu a fost prelucrata termic. Formarea spumei este un proces absolut normal.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Anemia reprezinta o stare de slabiciune cauzata de scaderea globulelor rosii si a hemoglobinei din sange. Oboseala...
Mierea este un aliment gustos si sanatos, care nu trebuie sa iti lipseasca din bucatarie! Te sfatuim...
Granola este o gustare pe baza de cereale integrale, ovaz, nuci, miere si cateva ingrediente suplimentare. Toate...
Mierea este cunoscuta in intreaga lume pentru proprietatile sale extraordinare, care o transforma intr-un adevar leac natural...
Bolile de sezon sunt aproape imposibil de pacalit. Virusurile se inmultesc rapid, asa ca nu prea avem...
Sfarsitul de toamna ne bucura papilele gustative cu gustul unic al gutuilor. Aceste fructe cu o aroma...