Musaca

Lista articolelor despre musaca pe AflaCum.ro

Articole despre musaca

Citeste cele mai noi articole despre musaca publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre musaca, pe AflaCum.ro!

Musacaua este un preparat culinar de toamna/iarna care se obtine din carne tocata cu legume, asezate in straturi si date la cuptor.

Musacaua de conopida are la baza carne macra de vita/porc si conopida.

Ingrediente:

Pentru aceasta reteta de toamna-iarna se foloseste carne de vita macra.

Ingrediente:

- 300 grame taitei preparati in casa ori cumparati,
-  500 g carne macra,
- o ceapa mica,
- 3 linguri de unt,
- sare, piper,
- 2 linguri de pesmet.

Musacaua este o mancare gustoasa si satioasa care se prepara din carne macra in combinatie cu legume, cum ar fi vinete, cartofi sau varza.

Noi va propunem o reteta de musaca cu dovlecei pentru zilele racoroase de iarna.

Ingrediente:

Aceasta reteta se poate prepara in orice sezon deoarece cartofi se gasesc pe piata mereu.

Musacaua se poate pregati cu cartofii cruzi sau fierti.

Ingrediente:

Musacaua cu vinete este o mancare delicioasa care poate fi preparata vara cu vinete proaspete si iarna cu vinete congelate.

Ingrediente:

- 4 vinete mijlocii,
- 750 g carne macra,
- un morcov,
- un cartof,
- 2 cepe,
- un ou,
- 2 linguri de smantana,
- sare, piper,
- 4 linguri de untura,
- 2 linguri de faina,
- o Iingura de pesmet,
- 4 rosii sau o lingura de bulion,
- o ceasca de zeama de carne sau apa.

Mod de preparare:

O reteta ideala pentru sezonul rece este musacaua de varza.

Ingrediente:

- o varza mijlocie,
- 750 g carne macra,
- o ceapa,
- 4 linguri de untura,
- 2 linguri de pesmet,
- 4 linguri de smantana,
- sare, piper.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Lintea se prezinta sub forma unor boabe micute si este asemanatoare la gust cu fasolea uscata. Ea...