Optimism

Lista articolelor despre optimism pe AflaCum.ro

Articole despre optimism

Citeste cele mai noi articole despre optimism publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre optimism, pe AflaCum.ro!

Daca simtiti ca relatia dumneavoastra de cuplu si-a pierdut romantismul si ca sunteti nemultumiti sau daca v-ati despartit de iubitul dumneavoastra, iata cateva sfaturi, despre cum puteti sa va salvati relatia:  

Demonstrati-va ca ati invatat din greselile din trecut. Analizati ce nu a mers data trecuta si fiti atente despre plangerile partenerului cu privire la comportamnetul dumneavoastra. Desi unele pot parea nerezonabile, altele au fost intemeiate. Asadar concentrati-va pe cele din urma.

Reamintiti-i partenerului, de ce s-a indragostit de dumneavoastra. Ganditi-va ce fel de persoana ati fost atunci si cum v-ati schimbat spre sfarsitul relatiei. Daca va placea sa iesiti in oras cand va cunostea, atunci reincepeti sa iesiti cu prietenii si incercati sa iesiti cu el si prietenii lui. Daca aveati aspiratii mari in cariera, incercati din nou sa le atingeti. Incercati sa redeveniti din nou atractiva pentru iubitul dumneavoastra, chiar daca v-ati despartit, poate astfel veti reusi sa va salvati relatia.

E greu de crezut ca ar putea exista vreo persoana al carei optimism sa nu se epuizeze vreodata si care sa fie mereu entuziasmata de ceea ce face.

Sunt momente in care te simti coplesit, in care impulsul de a face ceva lipseste, la fel si optimismul si motivatia.

Pierderea  motivatiei te poate afecta si la locul de munca dar si in modul in care te percepi pe tine.

Depresia este o boala care afecteaza din ce in ce mai multe persoane: se estimeaza ca in 2020 depresia va deveni a doua cauza de dizabilitate la nivel mondial.

Simptomele duc incet-incet spre o stare de spirit generala negativa, care, de cele mai multe ori, este factorul principal al sinuciderilor.

Vestea buna este ca inclusiv cazurile de depresie severa pot fi tratate si vindecate si chiar este posibila convietuirea cu o persoana depresiva, care sa fie ajutata sa isi revina.

Cum trebuie sa te porti cu un propiat care sufera de depresie, vei afla chiar acum:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.