Orez, pasca

Lista articolelor despre orez si pasca pe AflaCum.ro

Articole despre orez si pasca

Citeste cele mai noi articole despre orez si pasca publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre orez si pasca, pe AflaCum.ro!

Ideala pentru cei mici, dar si pentru adulti, pasca cu orez la cuptor este un dulce consistent care poate fi servit la orice ora.

Aceasta reteta poate fi preparata de Inviere de catre cei care vor sa se bucure de un preparat de Paste inedit.

Pasca cu orez este umpluta cu arome si mirodenii, cum sunt:

- 4 cesti cu lapte,

- 250 grame orez,

- 4 linguri de zahar,

- 3 oua,

- zahar vanilat bourbon,

- 25 grame stafide,

- arome: coaja rasa de lamaie sau portocala

- un praf de sare.

Afla ce ingrediente se folosesc pentru aluat si modul de preparare pentru pasca cu orez la cuptor citind reteta integrala pe Myswets.ro.

O reteta atipica de Paste este pasca cu orez care este considerata o alternativa pentru pasca cu branza.

Ingrediente:

- 600 grame faina,
- o ceasca lapte,
- 2 oua intregi,
- 2 galbenusuri,
- 1/2lingurita sare,
- 140 grame unt proaspat,
- 2 linguri zahar,
- 20 grame drojdie,
- vanilie.

Umplutura:

Orezul cu ghimbir este o reteta cu origini in China de care se vor bucura mai ales vegetarienii. Nu este un fel de mancare greu de preparat, ca de altel cam toate retetele chinezesti. Pentru reteta de astazi, asigura-te ca ai la indemana ghimbir proaspat.

Ingrediente(4 portii):

- o cana de orez cu bob scurt;

Pare greu de crezut, dar exista alimente care nu expira, nu au termen de valabilitate. Acestea sunt pe lista celor mai cumparate produse din intreaga lume, insa putine persoane stiu ca ele nu se strica niciodata, daca sunt pastrate in conditii optime.

Alimente care nu expira:

1. Mierea. Daca e naturala, mierea nu se strica niciodata. Se transforma, cu trecerea timpului(se zahariseste), dar nu se altereaza. Daca vrei sa o readuci la starea initiala, introdu-o in cuptorul cu microunde sau fierbe-o la baimarin.

Orezul negru e mai putin cunoscut si rar utilizat in zilele noastre, insa beneficiile pe care le aduce sunt uimitoare. Pe vremuri, spre exemplu, nobilii chinezi consumau exclusiv acest tip de orez, interzicand oamenilor simpli consumul lui.

Iata ce minuni poate produce orezul negru in organism:

1. Mentine inima sanatoasa. Antocianinele fitochimice (antocianina este un fenol din plante responsabil cu pigmentarea alimentelor si un puternic antioxidant) din orezul neagru reduc colesterolul lipo-proteic (LDL) cu densitate scazuta, cunoscut si sub numele de colesterolul rau, care contribuie la dezvoltarea bolilor de inima.

Prazul se gaseste din belsug in toate pietele, in aceasta perioada. Asa ca ar fi pacat sa nu profiti de gustul sau minunat. Mai ales intr-o combinatie reusita cu carnea.

Ingrediente:

- 700 grame de carne macra;

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Crevetii se afla in top printre fructele de mare foarte populare in intreaga lume, deoarece sunt gustosi,...
Otetul de orez este un ingredient de baza in bucataria asiatica, datorita aromei unice, care ofera o...
Daca de Paste iti doresti sa testezi un desert aromat, fara aluat de cozonac, iti propunem sa...
Vrei sa ai pe masa de Paste oua decorate cu orez si colorant alimentar? Atunci vezi ce...
Orezul cu legume in stil chinezesc este o reteta rapida, delicioasa si usor de preparat. Preparatul poate...
Pasca cu branza dulce si stafide este unul dintre produsele nelipsite de pe masa de Paste. Mai...