Ospamox, bronsita

Lista articolelor despre ospamox si bronsita pe AflaCum.ro

Articole despre ospamox si bronsita

Citeste cele mai noi articole despre ospamox si bronsita publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre ospamox si bronsita, pe AflaCum.ro!

Indicatii: Infectii provocate de germeni sensibili la amoxicilina. Infectii ale tractului respirator: (in particular cele provocate de Haemophilus influezae). Infectii si infectii mixte ale tractului respirator superior cat si ale urechii, nasului si gatului (ex. sinuzita, otita medie).

Infectii ale tractului respirator inferior ca: bronsita acuta si cronica, pneumonie, pertussis. Infectii ale tractului urogenital: Forme acute si cronice de pielonefrita, pielita, cistita uretrita, prostatita, etc. Gonoree. Infectii ginecologice: (ex. infectii postabortum, anexita, endometrita, etc. Infectii ale tractului grastrointestinal: diaree provocata de bacterii ca Salmonelae, Shigellae, (febra tifoida, paratifoida, etc.), infectii ale sistemului biliar (colangiolite, colangite, colecistite). Infectii ale pielii si tesuturilor moi: Leptospiroze: Listerioze acute si latente: Ospamoxul mai este activ si in urmatoarele boli (in masura in care nu este indicat un tratament parenteral, de ex. cu ampicilina): Tratamentul preventiv de scurta durata (24-48 de ore) in interventii de mica chirurgie (ex. cavitatea bucala). Endocardite (ex. de origine enterococica), in combinatie cu un aminoglicozid. Meningita bacteriana. Septicemie provocata de patogeni sensibili la amoxicilina. In cazul sensibilitatii cunoscute a germenului la penicilina G, se va prefera aceasta.

Compozitie: Ospamox 125 mg/5 ml: 5 ml (o lingurita de masura) contin: Amoxicilina 125 mg; Benzonat de sodiu 25 mg; Zaharina sodica 3,3 mg; Zaharoza, aprox. 1,2 mg. Ospamox 250 mg/5 ml: 5 ml (o lingu-rita de masura) contin: Amoxicilina 250 mg; Benzonat de sodiu 25 mg; Zaharina sodica 3,3 mg; Zaharoza, aprox. 1,6 g. Ospamox 375 mg/5 ml: 5 ml (o lingurita de masura) contin: Amoxicilina 375 mg; Benzonat de sodiu 25 mg; Zaharina sodica 3,3 mg; Zaharoza, aprox. 2,0 g.

Bronsita este o afectiune a cailor respiratorii care consta in inflamarea mucoasei bronhiilor. Se manifesta prin tuse. Aceasta inflamatie este cauzata de un virus, de bacterii, de anumite alergii sau de boli autoimune. Bronsita are doua forme: acuta si cronica.

Bronsita acuta dureaza cateva saptamani, in timp ce varianta cronica poate dura luni bune. Bronsita acuta este mult mai raspandita. Ea se vindeca de la sine, iar tratamentele sunt concentrate pe atenuarea simptomelor. Despre aceste tratamente, in cele ce urmeaza.

Cum sa scapi de bronsita. Tratamente de casa:

Plamanii sunt cel mai frecvent afectati de viroze si de bronsite ce, din pacate, pot degenera in pneumonii. Partea buna e ca aceste afectiuni sunt de cele mai multe ori zgomotase, adica se manifesta inainte de a se acutiza. Astfel, poti consulta medicul specialist care-ti va prescrie tratamentul potrivit. Pe langa tratamentele din medicina clasica, exista si o metoda naturala foarte eficienta cand vine vorba de afectiunile pulmonare. Ne referim la apa de sfecla.

Cum se prepara apa de sfecla rosie:

- curata 2 kilograme de sfecla rosie;

Bolile de sezon sunt aproape imposibil de pacalit. Virusurile se inmultesc rapid, asa ca nu prea avem cum sa fugim de gripa si raceala. Din pacate, o raceala netratata la timp poate produce complicatii. Ca sa nu mai vorbim de expunerea la bronsita sau chiar la sinuzita.

Asadar, trebuie sa actionezi pentru a stopa bolile de sezon. Daca nu vrei sa te indopi de pastile, poti incerca un remediu natural excelent. E vorba despre banalul bors!

Bronsita si sinuzita

Uleiul de palmarosa este un remediu folosit in medicina ayurvedica care provine de la o planta aromata originara din India, Pakistan si Nepal.

De la aceasta planta cu miros dulceag se folosesc radacinile si iarba, iar uleiul esential de palmarosa se foloseste in tratarea numeroaselor boli.

Uleiul de palmarosa este benefic in tuse, bronsita, colita, in tulburari respiratorii, icter si febra.

Hreanul, denumit stiintific Armoracia rusti­cana, este ruda mustarului, a conopidei si a verzei.

Aceasta radacina cu gust iute si proprietati nutritive iesite din comun este o planta rezistenta la inghet,
numarandu-se printre primele plante care isi scoate la suprafata frunzele, imediat cum natura se dezgheata.

Benefica in tratarea numeroaselor boli, radacina de hrean are efecte terapeutice de care trebuie sa stii si tu. Chiar daca hreanul trebuie administrat cu prudenta persoanelor care sufera de colon iritabil, folosit sub forma de sirop, vin tonic, salata sicataplasme, acest aliment medicament vindeca sau previne cancerul, infectiile urinare, anemia, migrenele, tusea si bronsita care ne da batai de cap mai ales in sezonul umed.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

Citeste prospectul medicamentului Propionat de eritromicina, comprimate si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. ...
Citeste prospectul medicamentului Biseptol, suspensie si afla pentru ce este indicat si cum se administreaza. Indicatii: In...
Standacillin, forme cu administrare orala, este activa in bolile minore sau semigrave, in masura in care acestea...
Indicatii: Ospamox, suspensie orala este indicata in Infectii provocate de germeni sensibili la amoxicilina. Infectii ale tractului...
Indicatii prospect: Bisolvon este recomandat in afectiuni respiratorii acute si cronice cu tuse productiva: traheobronsita, bronsita acuta,...
Indicatii: Tratamentul simptomatic al afectiunilor cailor respiratorii implicand marirea vascozitatii mucusului: bronsita acuta si cronica, traheobronsita; bronhopneumopatii...