Papricas, galuste

Lista articolelor despre papricas si galuste pe AflaCum.ro

Articole despre papricas si galuste

Citeste cele mai noi articole despre papricas si galuste publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre papricas si galuste, pe AflaCum.ro!

De origine maghiara, papricasul de pui cu galuste din faina este apreciat tot mai des si de gurmanzii din tara noastra.

Ingrediente:

- 2 pui mijlocii,
- 2 cepe,
- o lingura de untura,
- o lingurita de faina,
- o lingurita de paprica.

O reteta cu tenta ungureasca este papricasul de vitel care se obtine din carne de manzat, legume si galuste.

Ingrediente:

- 1 kg carne,
- 3 cepe mijlocii,
- 2 ardei grasi,
- 1 lingurita de faina,
- 1 lingurita boia de ardei,
- 1/2 lingura de bulion,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Pentru galuste:

- 1 lingura de unt sau untura,
- 1 ou,
- 2 linguri de faina,
- 1 lingura de apa,
- sare.

Mod de preparare:

Iti plac foarte mult supele de pui? Daca da, azi ti-am pregatit o reteta speciala. Este vorba despre supa de pui cu galuste de usturoi. Garantam un gust desavarsit care-l va multumi chiar si pe cel mai mofturos membru al familiei/ prieten. In plus, nici nu dureaza mult s-o prepari. In circa trei sferturi de ceas aceasta supa va fi gata!

Supa de pui cu galuste de usturoi. Ingrediente:

- 700-800 grame de aripioare de pui;

Carnea de porc ramane in topul preferintelor romanilor. Sunt nenumarate retete care contin acest tip de carne, multe dedicate sarbatorilor de iarna. Nu despre una dintre acestea vom scrie astazi, ci despre o reteta care se preteaza perioadei de primavara, mai exact lunii mai. Este vorba despre papricasul de porc.

Ai nevoie de o jumatate de ora pentru a gati papricas de porc. Specialistii in bucatarie considera ca aceasta reteta este de dificultate medie.

Ingrediente:

Galuste sau gomboti cu prune – o reteta despre care sigur ai auzit si speram chiar ca ai avut parte de ea in copilarie. Imposibil ca bunica ta sa nu fi pregatit aceasta minunatie! Daca ti-e deja pofta, iti spunem ca reteta este simpla, la indemana oricui.

Ingrediente:

- prune bistrite(de Bistrita) medii;

Aceste galuste sunt o combinatie inedita de gris cu varza tocata, mai putin cunoscuta de gospodinele din tara noastra.

Ingrediente:

- 500 grame varza,
- 2 linguri de branza rasa,
- o lingura gris,
- 2 oua,
- sare, piper,
- o lingura de pesmet.

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.

Te-ar mai putea interesa

O mancare cu sos foarte gustoasa care se poate asezona cu carne sau legume sunt galustele de...
Pentru supa cu galuste din cascaval puteti folosi mai multe legume, cum ar fi broccoli, mazare, ardei,...
O alta varianta de galuste sunt cele facute din cartofi. Acestea se adauga in supa fie la...
Comparativ cu clasica supa cu galuste din gris mai putin cunoscuta si apreciata este reteta de supa...
Ca alternativa la galustele de gris sau orez exista varianta cu carne. Este vorba despre supa cu...
Supa cu galuste de gris se poate prepara cu sau fara carne. Pentru supa simpla se folosesc...