Papricas

Lista articolelor despre papricas pe AflaCum.ro

Articole despre papricas

Citeste cele mai noi articole despre papricas publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre papricas, pe AflaCum.ro!

De origine maghiara, papricasul de pui cu galuste din faina este apreciat tot mai des si de gurmanzii din tara noastra.

Ingrediente:

- 2 pui mijlocii,
- 2 cepe,
- o lingura de untura,
- o lingurita de faina,
- o lingurita de paprica.

Daca cei mai multi dintre noi pregatesc un papricas din carne pasare, de vita sau de porc, la fel de gustos este si papricasul de iepure, cu conditia sa marinati carnea inainte de a o prepara ca sa fie frageda.

Ingrediente:

- un iepure,
- o lingura de untura,
- 3 cepe mari,
- 100 g slanina,
- 2 cesti zeama de carne,
- o lingurita de boia,
- o lingura de bulion, sare.

O reteta cu tenta ungureasca este papricasul de vitel care se obtine din carne de manzat, legume si galuste.

Ingrediente:

- 1 kg carne,
- 3 cepe mijlocii,
- 2 ardei grasi,
- 1 lingurita de faina,
- 1 lingurita boia de ardei,
- 1/2 lingura de bulion,
- 2 linguri de untura,
- sare.

Pentru galuste:

- 1 lingura de unt sau untura,
- 1 ou,
- 2 linguri de faina,
- 1 lingura de apa,
- sare.

Mod de preparare:

Crapul poate fi pregatit in aceleasi combinatii, ca si carnea de pasare, de vita, de porc sau ovine.

Daca va place papricasul si sunteti amatori de retete pescaresti, fie ca alegeti crap, stiuca, salau sau biban, papricasul se poate obtine dintr-un singur peste sau in amestec, la alegere.

Ingrediente:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.