Parizer, parizer porc

Lista articolelor despre parizer si parizer porc pe AflaCum.ro

Articole despre parizer si parizer porc

Citeste cele mai noi articole despre parizer si parizer porc publicate pe AflaCum.ro! Vezi comentarii si poze despre parizer si parizer porc, pe AflaCum.ro!

Un aperitiv cald usor de preparat este parizerul pane.

Feliile de parizer prajite in ulei sau untura sunt gata in doar cateva minute.

Ingrediente:

Parizerul nu mai este un aliment atat de consumat in societatea moderna precum era, sa zicem, in Epoca de Aur. Romanii nu sunt foarte incantati de compozitia acestuia, chiar daca gustul este unul ademenitor. Totusi, daca vrei neaparat sa simti acel gust unic,  poti face parizerul acasa, natural, rapid si sanatos!

Parizer de casa. Ingrediente:

- 700 grame de carne de porc si 300 grame de carne de vita. Te poti juca un pic cu cantitatile. le poti folosi in proportii egale. De asemenea, poti sa pui carne de pui in locul celei de vita;

Acesti cartofi aperitiv se pun la cuptor in coaja cu umplutura de branza, ou si parizer.

Ingrediente:

- 12 cartofi mijlocii,
- o lingura de unt,
- 2 galbenusuri,
- o lingura de branza rasa,
- 100 g sunca sau parizer,
- sare.

Mod de preparare:

Comentarii

Autentifica-te sau creeaza un cont nou pentru a putea comenta!.